Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemsokára 15 éves leszek de...

Nemsokára 15 éves leszek de még mindig csak 156 cm-r vagyok. Az rosszat jelent hogy még mindig ilyen alacsony vagyok? Mit tehetnék hogy gyorsabban nőjek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyél mindig rendesen, egészségesen, igyál sok tejet (legalább is nekünk mindig ezt mondták az segít). Hát nem tudom mi van még, van aki sosem lesz magas mert olyan tipusú, én is csak 162 vagyok, 10 évvel ezelőtt is ennyi voltam.
2009. jún. 3. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
És nemrég lettem 15 és 154 cm vagyok.:( Előny hogy kisebb helyre is beférek. Én ezt így örököltem szóval lehet hogy te is örökölted.
2009. jún. 3. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm ált suli után elkezdett kosarazni. Elég ügyetlenke volt tesin nem is értem, de szerintem attól nőtt meg.És tök jó erős háta is lett a csajnak.szal valamit kellene sportolnod ami átmozgat, nyújt, stb. Ha meg nem nősz az sem baj

161 cm/24

2009. jún. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!