Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek azért hogy nőjek...

Mit egyek azért hogy nőjek pár centit?

Figyelt kérdés
154 centi vagyok,17 éves lány és nőni szeretnék , mert motorozni vágyom nagyon. a gond az hogy legtöbb 125ös motorról nem ér le a lábam. Azon gondolkodtam hogy esetleg ha hosszutévon spenótot ennék akkor nőnek-e tőle valamit? Esetleg van vmi olyan készitmány vagy vmi természetes mód hogy nőjjek? Apa 175 cm , anya 165 ha ez jelent vmit.
2011. máj. 26. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok.

De miért pont spenótot ?

2011. máj. 26. 14:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom..kiskoromban soka tmondták hogy egyél sok spenótot attól nősz sokat! Nos nemtudom ez mennyire igaz...mert kb fogalmam sincs mi befolyásolja a növekedést de 160 centit nagyon szeretném elérni....
2011. máj. 26. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:

Még nőni fogsz. Segíteheted a dolgot a megfeleően tápláló, vitamindús étkezéssel. (Nem feltétlenül sok spenót, hanem inkább minél változatosabban.)

A mozgás fontos: erősíti, növeli a csontokat, segít a kálcium beépülésében.

Az alvás is legalábbilyen fontos. Nem csak népi bölcsesség, hogy alvás közben növünk, valóban így van.

2011. máj. 26. 14:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Aludni 6-7 órát alszom,hétvégén 9. Kenyeret ,zöldséget , gyümölcsöt nap mint nap eszem.Sportra nincs idm mert egyszerre tanulok és dolgozok.
2011. máj. 26. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
T vitamin
2011. máj. 26. 14:55
 6/13 anonim válasza:
Hormon kezelés
2011. máj. 30. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Én örülnék a helyedben ennek hogy ilyen alacsony vagy.

Például bármilyen 125-ös mocit választhatsz mind sokkal jobban repít. Nálam meg az a baj hogy olyan nyurga vagyok hogy eltűnik alattam egy nagyobb motor is. De nem tudom mit aggódsz? Mire lesz mocid meg jogsid addigra úgyis nősz még. ,másrészt meg lejjebb tudsz állítani a rugókból és még jobban is fekszed az utat. Amotorokat úgyis személyre alakítja mindenki. :)

2011. máj. 30. 22:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,valmennyire nyugtató! :) még nem ültem 125sön , de tervezem, csak dolgozok és nincs időm ilyenre=/ engem azok a 79-80centi ülésmagasságok aggasztanak...
2011. máj. 30. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
kisszéket
2011. máj. 30. 23:08
 10/13 anonim válasza:
Hány cm kell? Szívesen adok a 2 méteremből:D
2011. máj. 31. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!