Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Asztmás vagyok? (lent)

Asztmás vagyok? (lent)

Figyelt kérdés

Sokszor nagyon nehezen kapok levegőt és úgy érzem megfulladok, ez bárhol bármilyen körülmények között megtörténhet. Ilyenkor kiszaladok a friss levegőre és nagyokat, mélyeket lélegzek hogy elég oxigénhez jussak. Voltam tavaly tüdőszűrésen, de nem jeleztek vissza hogy valami gond lenne. Eddig össze kötöttem a szocio-és klausztrofóbiámmal, mert legtöbbször akkor jön elő ez a tünet, ha csak valaki is hozzám ér már fulladok, nem kapok levegőt elkezdek zihálni, és legszivesebben meztelenre vetkőznék és úgy mennék ki a friss levegőre. De nem csak bent, kint a levegőn is sokszor rámjön.

Szerintetek ez mitől lehet? Nemtudom mit csináljak?

19L

2011. júl. 2. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nagyon félted magad, attól lehet

"ha csak valaki is hozzám ér már fulladok"

- az érintés csodákat hordozhat - elzárod magad tőle-

először ez, majd bőrbajok, majd egy végig kínlódott élet

Miért? meg kell érteni mi a légzés? mi az érintés? mi a másik ember? ki vagyok én?

jóga, zen,shiatsu - ezek segíthetnek ezeket megérteni

-ha többet, írj mailt

(a markodba nyomott gyógyszerek nem segítenek megérteni, csak elnyomni a tüneteket)

2011. júl. 2. 10:55
 2/4 neewollah ***** válasza:
Inkább a fóbia és pánik mint az asztma a leírás alapján
2011. júl. 2. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
megnyugodhatsz biztoskézből tudom hogy ez nem asztma
2011. júl. 2. 20:07
 4/4 anonim válasza:
Szerintem pánikbetegség.
2011. júl. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!