Szerintetek meddig kell hordanom szemüveget?
ma nagyon megijedtem,voltam a dokinál és -0,5 ös szemüveg kell nekem,amitől nagyon félek,hogy cikizni fognak a szemüveg miatt:(
szerintetek hordanom kell ezentul egész életemben szemüveget,vagy meg fog gyógyulni??
harmadikos koromban volt szemüvegem ami kb 9éve volt azota is 0,5 de nem hordtam a szemüveget...mit tanácsoltok? vegyem mega szemüveget vagy ne? és ha megjavulhata látásom kb mikorra?
akkor temár hozzászoktál:)
nekem még kicsit nehéz lessz:(
szerintem semmi baj nincs a lencsével, ha lejár kidobod, ha nem jó visszatérsz a szemcsihez, de próbáld ki, szerintem utána soha többé nem akarsz majd szemüveget hordani, de ha nincs választásod, akkor ezvan.. :SS
amúgy vannak havi heti napi lencsék, próbáld ki menj el szemézhez, és kapsz egy havi lencsét próbára és egy tároló dobozt folyadékkal ajiba, és megnézi a szemed is, segíts felhelyezni és kiszedni először, aztán neked is ki kell.. szerintem jó buli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!