Nagyon erős gyomorfájásra mit adjak anyukámnak, vagy bármi, amivel csillapíthatnám a hasfájását?
Mielőtt a mentők ideértek minden lehetséges göncöt összeszedtünk, amit nekem is hozott mikor bekerültem kórházba...
Anyukámmal ketten lakunk egy lakásba, meg egy teknősbékával. Ma megyek be hozzá, és utánaérdeklődőm, hogy mégis mi folyik ott. Valami hasfali vagy nem tudom.
Tegnap ugyebár bevitte a mentő és kérdezte egy sebész, hogy hol fáj. Mutattam a problémás terület környékére és azt mondta hogy vastagbél... én kétlem...
Köszi a jelentkezésedet! Azóta gondolom már többet tudnak az orvosok is és te is. Remélem, nincs komoly baj.
Mielőbbi jobbulást és gyógyulást kívánok a mamádnak. Te pedig próbálj meg megnyugodni. Ha valami gondod van, írd ehhez a kérdéshez, (bízom benne, hogy) észre fogom venni és válaszolni fogok. Vagy ha akarsz, írj a privimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!