A 2 cm-es vérrög mennyire veszélyes az agyban?
Figyelt kérdés
Van egy 22*13 mm átmérőjű vérrög az agyban, akkor az mennyire veszélyes a betegre nézve?2011. jún. 28. 11:56
2/8 anonim válasza:
Sajnos nagyon. Attól függően, hogy hol van, komoly problémákat tud okozni - elnyomja az agy egyes területeit, így meggátolja vagy módosítja az adott terület működését. És csökkentheti az agy vérrel (és így oxigénnel) való ellátottságát.
3/8 anonim válasza:
szerintem(bár én ehhez nem értek) még a lábban is veszélyes nem hogy az agyban..minél hamarabb kezeltesd magad!(ha lehet)
4/8 anonim válasza:
nagyon veszélyes! mit mondanak az orvosok??műtét vagy a vérrög eloszlatása?
nem is értem, hogy hagyhatnak ilyen kétségek között.
5/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, majd csütörtökön megmondják, hogy mi a teendő...Szerintetek mi lesz most velem?
2011. jún. 28. 13:33
6/8 anonim válasza:
Bízz az orvostudományban, ma már nagyon sokféle eljárás
áll rendelkezésükre, és végül is nem egy rosszindulatú
daganatot találtak.
mindenesetre közlékenyebbek is lehetnének a betegekkel, nem kellene őket napokig halálfélelemben tartani.
na jó,fogjuk fel úgy, hogy ők tudják a dolgukat.
még két nap és okosabb leszel,próbálj meg addig is nyugodt lenni.
nagyon drukkolok Neked, hogy a dolgok jó irányt vegyenek.
Kitartás, és, tudsz, majd írjál magadról.
üdv.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jún. 28. 19:49
8/8 anonim válasza:
Eltelt pár év.. érdeklődöm, hogy mi lett veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!