Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz-e ha valaki cukros és...

Igaz-e ha valaki cukros és hirtelen felmegy a cukra, annak még cukros vizet kell adni?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyan válaszoljon aki biztosan tudja,mert nem vicc,,

Köszönöm!

2011. jún. 25. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Jézusom tudtommal akkor kell azt adni, ha LEMEGY a vércukra... nagyim cukros
2011. jún. 25. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg veletlenül sem,mint az elözö irja,akkor ha lemegy.
2011. jún. 25. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha egy cukros hirtelen rosszul lesz, vagy szédülésről stb-ről kezd panaszkodni (általában a rosszullét ezzel kezdődik), akkor igen, cukrot (lehetőleg mokkacukrot) kell adni. Ha van rá lehetőség és idő, akkor kb. 8-10 szem mokkát fél adag kávénak megfelelő mennyiségű vízben gyorsan elkavarni és igya meg. (A mokkacukor hamarabb olvad és szívódik fel, mint a kristálycukor)

DE:

Ha megmértétek a vércukor-szintjét, és azt látjátok, hogy az érték magasabb, mint a korábbi méréskor volt, akkor bizony tartsa távol magát a cukortól és minden édes, ill. sok szénhidrátot tartalmazó ételtől. (Kenyér, tészta) Ezek további bevitele a szervezetbe, csak azt eredményezi, hogy a cukor-szintje tovább emelkedik!!!!

2011. jún. 25. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
A kerdes az volt:ha cukros es hirtelen felmegy a cukra.
2011. jún. 25. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:

12,14 vagyok!

Persze, csak sajnos nem mindig ugyanarra a dologra gondolnak az emberek ilyen esetben, mint ahogyan azt megfogalmazzák.

Ezért tartottam szükségesnek leírni, hogy mikor, milyen szituban, mi a helyes cselekedet. (Édesanyám mellett 35 év alatt megtanultam)

2011. jún. 25. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha meg akarod ölni, akkor igen.
2011. jún. 25. 14:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most derült ki 4 napja hogy cukorbeteg vagyok és kapok rá gyógyszert.

Persze az anyósom rögtön elkezdte osztani az észt,mert az apósom is cukros.

Ezért kérdeztem meg.

2011. jún. 25. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon egyszerű, ha rosszul van az ember, először mérni kell cukrot, ha túl magas inzulinnal levinni, ha túl alacsony szőlőcukorral felvinni.
2011. jún. 25. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ne nagyon hallgass anyósodra, mert úgy látszik el akar tenni láb alól... nyugi, az enyém is ilyen :D
2011. jún. 25. 18:24
 10/10 A kérdező kommentje:
18,24 :D hát,, elég egy banya,,
2011. jún. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!