Miért van ilyen hirtelen szúró érzésem a mellem alatt? Bőv lent
Már kb egy éve többször előfordult, hogy a bal mellem alatt egyik pillanatról a másikra belenyilal valami a ?szívembe?
az a baj,hogy azzal sem vagyok tisztában, hogy mimbe érzem a nyilaló érzést.
Többször említettem itthon anyunak, de úgy nem foglalkozik vele sem ő, sem apu. kb 3hónapja mondta mimbe nyilalhat bele, de elfelejtettem, és ennyivel lerendezte. csak én tartok attol hogy összeszedek valamiféle szívbetegséget. Amikor levegőt veszek, akkor belenyilal, és amíg el nem múlik, levegőt sem tudok nagyon venni, mert akkor belenyilal, és annyira rossz érzés, hogy tegnap este már bekönnyeztem tőle.
Nem tudom, lány vagy e vagy fiú, de ha lány, annyit tudok mondani, hogy ez elég gyakori a menstruációt megelőző 10 napban. Majd figyeld meg, hogy ebbe az időszakba esik e. Én még megmozdulni sem merek ilyenkor, olyan rossz.
De a szív körüli fájdalmak lehetnek gyomorbetegségektől is, mivel oda sugárzik ki.
Kérj az orvosodtól egy terheléses EKG-t. Persze ha fiatal vagy, valószínűleg simán ki fog röhögni (velem is ez történt 17 éves koromba), de ne hagyd magad lerázni. Mond neki, hogy Te addig nem tudsz megnyugodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!