Van még értelme reménykedni? (bővebben lent) Irjatok kérlek
sajnálom :(
Én nem értek ehhez, de nekem az anyukám halt meg rákban 49 éves korában. Én még fiatalabb voltam akkor, mint most te. :(
Csodák mindig vannak,de sajnos úgy tűnik azok alapján, amit leírtál, hogy sok az áttét. Nagyon sajnálom, de azt hiszem, fel kell készülnöd lélekben a legrosszabbra is. Tényleg nagyon sajnálom, és szívből kívánom, hogy ne legyen igazam. Bár csak történne valami csoda.
De egyet higgy el nekem: az is nagy ajándék, ha el tudsz búcsúzni attól, akit szeretsz. Tudom, ez nem vigasz. Amennyit csak tudsz, legyél vele, éreztesd, hogy mennyire szereted, legyél előtte erős, és ha benne él a remény, akkor támogasd, segíts neki harcolni!
Nagyon sok kitartást kívánok az egész családodnak, és jobbulást édesapádnak!
Nagyon sajnálom!
Igen, bízni kell, nektek a családjának kell erősnek lenni és kitartani mellette!És ami a legfontosabb, hogy édesapád ne adja fel! Hisz tudod, nem véletlenül mondják, hogy a remény hal meg utoljára. Munkám során nap mint nap találkozom hasonló esetekkel, és a valóságban bizony kevés csodát látunk. De amíg lehet, kűzdeni kell-normális kereteken belül. Nézz szét az interneten, gyógynövényboltokban, de azért ne vegyetek meg ész nélkül mindent amire azt írják, hogy gyógyítja a rákot. Jelenleg az orvostudomány nem tud olyan szert, ami az ilyen szintű áttéteket teljesen gyógyítaná. És sajnos sok csaló a te és a hozzád hasonló kétségbeesett családokat használja ki, mert így el tudnak adni mindenféle "csodaszert"-légy ezekkel óvatos.
Sok erőt és kitartást kívánok nektek ehhez a nehéz időszakhoz!
NE ADJÁTOK FEL!!! Nézd meg ez a videót és azonnal csekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!