Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van-e értelme reménykedni?...

Van-e értelme reménykedni? Mensi szerü görcseim vannak es kb még 2 hét a mensiig, utalhat-e esetleg terhességre vagy most sem sikerült?

Figyelt kérdés
Tudom fársztó már a kérdés de felteszem hátha tapasztalt valaki hasonlót.Nagyon el vagyok keseredve mindjárt két éve próbálkozunk eddigi vizsgalatok szerint rendben de mégsem jön a baba, nem tudom mit tegyek már rég nem görcsölök rajta,inkabb belefáradtam.
2008. okt. 7. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
te meg én teljesen egy cipőben járunk, mi is két éve, hogy szeretnénk babát, de semmi. tudod ez a mensi görcs is érdekes és mindenkinél mást jelent ha elég régóta figyeled magad biztos tudod hogy így szokott-e lenni vagy nem. Pl:nekem mensi előtt már 1-1,5 héttel elkezd fájni a mellem most meg 9re várom a mensit de még mindíg nem fáj, és nem rég egy kis vérzést tapasztaltam szóval tökre más dolgok történtek mint szoktak és engem ez már megőrít, mert én is nagyon-nagyon belefáradtam, de most mégis izgat a dolog!!! Letti
2008. okt. 7. 12:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia Letti.Örülök a gyors válasznak.Én is figyelem magam már rég és csak mensi elött egy héttel fájdogált a hasam.Most nagyon korán elkezdődött és néha nagyon hasogat a hasam alatt.Ezt egy kis reménysugárnak könyveltem el de nem merem beleélni magam mert beágyazódásnak szerintem korai.Csak ha nem volt hamarabb pém.Szoritok mindkettőnknek majd ird meg mi lett.
2008. okt. 7. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem peteérés lehet. Sok sikert, remélem minél hamarabb összejön a baba!
2008. okt. 7. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajna én is az előttem szólóval értek egyet,szerintem is PÉ.A hőd milyen?Ovuteszted,mikroszkópod mit mutat?Ha még nem használod őket,sztem ideje elkezdeni,a dokid nem mondta?Sok sikert kívánok,és Neked is Lettinek is mielőbbi babásodást.Lizy

2008. okt. 7. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok, sejtettem hogy most sem lesz a babából semmi de jól esett picit eljátszani a gondolattal hátha most mágis.
2008. okt. 7. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!