Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 26-án kellett volna megjönnie,...

26-án kellett volna megjönnie, de nem jött:-), viszont a tesztem tegnap is meg mai negatív. Igaz 20-as érzékenységű volt mind a kettő, de érzékenyebbett nem kaptam. Mi lehet most? Nem szokott késni. Van értelme még reménykedni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

akkor elvileg 12én volt pé.

ettöl számitva a 20 nap az 1-e lesz

tehát addig nem fogja kimutatni a 20as teszt.

2010. máj. 28. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. máj. 28. 17:32
 3/8 anonim válasza:

én ugyanígy vagyok,mint a kérdező. 27-én kellett volna megjönnie, nem jött meg, szurkál néha egy pillanatra a méhem úgy szerda óta, és iszonyatosan fájnak a cicijeim...feszülnek..mensi előtti héten szokott így fájni,most múlthéten kicsit, most csütörtök óta meg nagyon,és folyton úgy érzem,mindjárt megjön,pedig sehol semmi..remélem. A héten még várok,aztán tesztelek ha

addig sem jön meg. Decemberben hagytam abba a tabit, januárban 1hetet késett, azóta pontos, max 1 napos késés volt egyszer. Remélem ez egy baba lesz végre. :-)

Neked szurkolok kedves kérdező! :D

2010. máj. 30. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:holnap ird meg ha tesztelsz!

tervezitek amugy a babát?

2010. máj. 31. 08:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos 2 nap késéssel megjött:-( Amúgy terveztük a babát. Hát majd talán legközelebb sikerül:-)
2010. máj. 31. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor drukk legközelebbre!!
2010. jún. 4. 09:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, veled mi a helyzet?
2010. jún. 5. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:

:))

én nem szeretnék most babát,a fiam 20 hónapos,kicsi pihi van,majd késöbb...

2010. jún. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!