Sampon gyorsan zsírosodó hajra?
Sampon sokféle van erre a hajtípusra!
De ha hajmosás után leöblíted ecetes vízzel,az hatékony nagyon. Picit büdös,de jó.
..és lehetőleg kerüld a zsíros kajákat.. ez nagyon fontos.
Évek óta járok egy természetgyógyász stúdióba, ahol kimondottan hajproblémákkal foglalkoznak, és ott is az első, hogy adnak egy listát, hogy mit lehet enni, és mit nem. Nekem is nagyon zsírosodó hajam volt, és mondanom sem kell, ahogy elkezdtem a "diétát", az amúgy 2naponta zsíros hajam egy hétig is kibírta... ott kaptam sok kezelést és kimondott gyógynövényes termékeket is.. de maga a diéta is szinte azonnal meghozta a hatását.
Én gyümölcsből készült hajsampont használok, de svéd hajbalzsam is szükséges ahhoz (csak egy keveset tegyél a hajadra), mert az sok mindenre jó: széppé teszi a hajadat, nem töredezik, nem zsírosodik be hamar.
Egyszer régen valami uborkából készült hajsampont használtam (zöld színe volt), de attól nagyon hamar bezsírosodott a hajam. azóta többet nem használok ilyet.
ilyet ajánlanék neked, mert ezt szoktunk használni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!