Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sampon gyorsan zsírosodó hajra?

Sampon gyorsan zsírosodó hajra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Sampon sokféle van erre a hajtípusra!

De ha hajmosás után leöblíted ecetes vízzel,az hatékony nagyon. Picit büdös,de jó.

2011. jún. 21. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
A legfontosabb alapszabály, hogy zsíros hajra nem szabad "zsíros hajra" sampont venni, mert sok tisztítót és kevés kondicionálót tesznek bele, ez pedig további zsírtermelésre ingerel. Ördögi kör. Normál hajra való sampont vegyél, és sajnos át kell térni a heti 2 hajmosásra, akkor is, ha nagyon ronda. Egy idő után javul a helyzet.
2011. jún. 21. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem már naponta kell mosnom a hajam, nem tudom mit tegyek vele, annyira undorító már 2 nap után..:S
2011. jún. 21. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Bébisampon. A Johnson's nekem bejött. Kímélőt vegyél.
2011. jún. 21. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:

..és lehetőleg kerüld a zsíros kajákat.. ez nagyon fontos.

Évek óta járok egy természetgyógyász stúdióba, ahol kimondottan hajproblémákkal foglalkoznak, és ott is az első, hogy adnak egy listát, hogy mit lehet enni, és mit nem. Nekem is nagyon zsírosodó hajam volt, és mondanom sem kell, ahogy elkezdtem a "diétát", az amúgy 2naponta zsíros hajam egy hétig is kibírta... ott kaptam sok kezelést és kimondott gyógynövényes termékeket is.. de maga a diéta is szinte azonnal meghozta a hatását.

2011. jún. 21. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Én gyümölcsből készült hajsampont használok, de svéd hajbalzsam is szükséges ahhoz (csak egy keveset tegyél a hajadra), mert az sok mindenre jó: széppé teszi a hajadat, nem töredezik, nem zsírosodik be hamar.

Egyszer régen valami uborkából készült hajsampont használtam (zöld színe volt), de attól nagyon hamar bezsírosodott a hajam. azóta többet nem használok ilyet.

2011. jún. 21. 12:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egész véletlenül nemtudom mia svéd hajbalzsam neve ?
2011. jún. 21. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:

ilyet ajánlanék neked, mert ezt szoktunk használni:

[link]

2011. jún. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!