Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez bizonyítaná h hív pozitív...

Ez bizonyítaná h hív pozitív vagyok vagy csak túlreagálom? :' (

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kicsit közelebb kerülünk egymáshoz...(nem kell részletezni) ez volt 2 hónapja egy fél éves kapcsolat után....de szakítottunk (mind1 miért)

Nekem szorongásom van (volt?? szedtem rá gyógyszert de nem tudom h visszajött-e) és annyira félek nehogy hív pozitív legyek. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.

Miért van az hogy már automatikusan aids-esnek gondolom magam? Miért van az hogy állandóan azon agyalok h "hogy mondjam el h hív pozitív vagyok" amikor fullra fogalmam sincs h az vagyok -e....lehet legbelűl tudom h nem vagyok az de egyszerűen képtelen vagyok magamat meggyőzni :S

Múltkjor láttam egy riportot a TV-be hogy lehet hogy hamar már meglehet az AIDS-re a gyógyszer (az a vakcina) erre úgy megörültem mintha téll AIDS-es lennék :S

Most ezt a szorongás műveli velem vagy pánikbeteg vagyok vagy nem alaptalan a félelmem mert ha vki ennyire fél akk biztos pozitív?

Olvastam a tünetek után (meg olyat is olvastam h gyakran produkál tünetet serdülőkorban v akár 20 éves korig is) és volt olyan tünet h izomfájdalom.

Nekem tegnap elkezdett pontszerűen a bal kezemen fájni a könyék mellett meg a jobb lábamon is 2 helyen :S:S annyira félek, pánikba estem néha már sírni tudnék.:S

anonim tesztre nemtom hogy mennyek el. Kell időpont? vagy véradásnál?:S

mert mindíg olyanok járnak a fejembe h elmegyek és "de mit mondja hogy ha pozitív lesz" :S

szerintetek mi lehet a bajom?:S :'(:'(

(NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK, LESZÓLÁSRA NINCS SZÜKSÉGEM)

2011. jún. 20. 11:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csuklódon nincs is izom...!

Az AIDS meg amúgy tünetmentes, évekig, évtizedekig. Nem a fájdalomba halnak bele a betegek, hanem az immunrendszer sejtjei pusztulnak szépen lassan. Gyakorlatilag egy tályog, vagy egy megfázás is lehet a halál okozója... DE NEM 1 HÉT ALATT, meg ilyenek.

2011. jún. 23. 22:02
 22/24 A kérdező kommentje:

tünetmentes..én azt olvastam h fejlődő szervezetnél nem tünetmentes...

amúgy akkor milyen az izomfájdalom?

2011. jún. 23. 22:33
 23/24 anonim ***** válasza:

tudod, milyen az? huzatot kapott mondjuk a mellkasom. járni nem tudtam, lélegezni se. nem pláne aludni. pl ilyen.

mi az, ami tényleg meggyőzne téged? annyira ragaszkodsz az "igazadhoz", hogy szerintem az se segítene, ha az orvos mondaná, hogy semmi bajod.

egyet árulj el: honnan lettél volna aidses?

2011. jún. 24. 00:31
 24/24 Tom Benko ***** válasza:
Főleg azokat, de rengeteg másikat is képes produkálni. Amikor koncentrálás közben eltűnik, csak annyit jelent, hogy beképzeled.
2011. jún. 24. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!