Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez bizonyítaná h hív pozitív...

Ez bizonyítaná h hív pozitív vagyok vagy csak túlreagálom? :' (

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kicsit közelebb kerülünk egymáshoz...(nem kell részletezni) ez volt 2 hónapja egy fél éves kapcsolat után....de szakítottunk (mind1 miért)

Nekem szorongásom van (volt?? szedtem rá gyógyszert de nem tudom h visszajött-e) és annyira félek nehogy hív pozitív legyek. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.

Miért van az hogy már automatikusan aids-esnek gondolom magam? Miért van az hogy állandóan azon agyalok h "hogy mondjam el h hív pozitív vagyok" amikor fullra fogalmam sincs h az vagyok -e....lehet legbelűl tudom h nem vagyok az de egyszerűen képtelen vagyok magamat meggyőzni :S

Múltkjor láttam egy riportot a TV-be hogy lehet hogy hamar már meglehet az AIDS-re a gyógyszer (az a vakcina) erre úgy megörültem mintha téll AIDS-es lennék :S

Most ezt a szorongás műveli velem vagy pánikbeteg vagyok vagy nem alaptalan a félelmem mert ha vki ennyire fél akk biztos pozitív?

Olvastam a tünetek után (meg olyat is olvastam h gyakran produkál tünetet serdülőkorban v akár 20 éves korig is) és volt olyan tünet h izomfájdalom.

Nekem tegnap elkezdett pontszerűen a bal kezemen fájni a könyék mellett meg a jobb lábamon is 2 helyen :S:S annyira félek, pánikba estem néha már sírni tudnék.:S

anonim tesztre nemtom hogy mennyek el. Kell időpont? vagy véradásnál?:S

mert mindíg olyanok járnak a fejembe h elmegyek és "de mit mondja hogy ha pozitív lesz" :S

szerintetek mi lehet a bajom?:S :'(:'(

(NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK, LESZÓLÁSRA NINCS SZÜKSÉGEM)

2011. jún. 20. 11:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

pl még milyen tünettel?:S

anonim szűrésre lemennék de kell időpontot kérni ha csak 1 nap van a héten 2 órát szűrés? :S

amúgy akkor pánikbeteg vagyok?mert sokszor van olyan hogy egyszer eszembe jut pánikolok félek stb aztán néhány óra múlva már kissé nyugodtabb vagyok majd máskor ez újra előjön.

meg FŐLEG ha egy betegségén (itt AIDS) pl az 5 tünetből már 1 is stimmel már sírhatnékom van :S

2011. jún. 20. 16:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy pánikbeteg ezért... És ne is akarj az lenni.

Ne haragudj, egyszerűen csak h*lye vagy. Én is ugyanezt csináltam, és mára tudom, hogy időpocsékolás, felesleges pulzusszámnövelés az egész.

Három eset van:

elmész megnézetni magad, nincs para, megnyugszol, és hatalmasat d*gsz a bnőddel, mindenféle para nélkül.

másik, hogy elmész, para van, és hát... éled az életed tovább, erre nem kellemes gondolni.

szintén egy negatív út, ha elmész, nincs semmi, és tovább gyűlnek az idióta, felesleges gondolataid, csak valami más betegséget képzelsz be.

Mondd, ha elmész, és nincs semmi, megígéred, hogy nem gondolsz több ilyen marhaságra feleslegesen? Nehéz, de... megéri.

2011. jún. 21. 01:53
 13/24 A kérdező kommentje:

nem vagyok h*lye már bocs, utána olvastam elég sok dolognak...

pl milyen tünetrei lehetnek....izomfájdalom pl

2011. jún. 21. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Látod erről beszélünk. Utána is olvastam, bizoooony. Téged az se nyugtatna meg ha lángoló csipkebokorral és négy kőtáblával a kezében Mózes keverne le két maflást.
2011. jún. 21. 20:10
 15/24 A kérdező kommentje:

ne légy má ilyen bunkó-.-"""

nem hiszem, h ha te pl segítséget v tanácsot kérsz akk neked jólesik a beszólás-.-"

2011. jún. 22. 12:38
 16/24 Tom Benko ***** válasza:
Nem mondom meg, mert akkor azokat is észlelni fogod. Nyugodj meg, nem vagy AIDS-es, de bele fogsz bolondulni, ha tovább folytatod.
2011. jún. 22. 20:53
 17/24 A kérdező kommentje:

a szorongás v pánikbetegség képes produkálni azokat a tüneteket amiket olvasok pl az AIDS-nél?:S

de mégis miért produkálják? (ha tudják)

2011. jún. 22. 21:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Hallod, mikor attól féltem, hogy szívbeteg lettem, lépten-nyomon éreztem dolgokat, fájt a szívem, csomószor szúrt, bedobbant. Meg is ijedtem, ami csak fokozta az egészet.

Szívbeteg vagyok? Nem.

Elmentem orvoshoz? Nem, mivel tisztában voltam vele, hogy ezt a félelmet csak bemeséltem magamnak, valódiak is voltak, éreztem őket. Mióta teszek rá, és mentálisan is javult a helyzet, nyoma sincs.

2011. jún. 22. 22:18
 19/24 Tom Benko ***** válasza:
Igen, főleg azt, ami fájdalommal jár.
2011. jún. 23. 17:51
 20/24 A kérdező kommentje:

tényleg azokat a tüneteket produkálják amelyek fájdalommal járnak?:S

mert olvastam h az AIDSnél izomfájdalom is lehet tünet és nekem kb 4 napja elkezdtek pontszerű felvillanások jelentkezni főleg a csukléómnál, a kezemen, a lábamon néhány helyne és a derekamon :S:S:S:S

ezt mind a félelem váltja ki a szorongás útján?:S

csak azért kérdem mert amikor non levok kötve mert koncentzrálnom kell akk úőgy érzem mintha nem lenne....jól érzem?

2011. jún. 23. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!