Miért ilyenek az emberek a vegetáriánusokkal?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:57
Haver!! a kertben sztem nem sok terhelés van, inkább az a kérdés h egy gyúrósnál jobban bírja e, v egy olyannál aki házat épít....
2011. jún. 20. 00:00
Jajj szegény állatok wááh, most hogy egy ember nem vega, meg kb 200millió a föld 10milliárdos összlakosságából , azzal sokat nem értek el , hogy nem esztek húst. Ígyis úgyis levágják azokat az állatokat és meg is eszik. ki így ki úgy de megeszik.Téged is befalna egy oroszlán vagy tigris vagy egy leopárd mert könnyű préda lennél. Az ember mért ne ehetne meg akkor olyan állatokat amik szintén könnyű prédák a számára? Egyébként meg egyáltalán nem egészséges csak zöldséget enni. Tiszta hippi módszer, elég gázos
2011. jún. 20. 00:01
58as igazad van, először a gyúróst akartam írni, de aztán csak nem biggyesztettem oda mert a végén beleköt valamelyik okoskódó. amúgy jah . odamegy egy "húsevő" testépítő a maga 2méter meg 100kiló súlyával az tudod mi lenne, 50kilók dobálgatása :D
2011. jún. 20. 00:03
vagyis 1 ember vega meg még 200millió . boccs :D
2011. jún. 20. 00:03
2011. jún. 20. 00:04
Érdekes, engem nem zavar, ha valaki vega. Ha így érzi jól magát, ne egyen húst. Nem tudom, ki az, aki annyira gyűlölködik a vegákra. Én azokat utálom, akik divatvegák, és hangoztatják, hogy ők nem esznek húst, de azért esznek halat, rákot, stb. Mert a hal a fán terem, vagy mi?
2011. jún. 20. 00:05
Szó szerint meghazudtolja az emberi honnan jöttét az aki csak zöldséget eszik.
2011. jún. 20. 00:06
18/20 A kérdező kommentje:
Sok vega rosszul táplálkozik,az igaz,én nem.Egyébként erre a sápadtság dologra azt tudom mondani hogy most volt a család meg a haverok Balatonon és ugye a vízben nem sminkelünk,engem mindenki dicsért hogy milyen jó színem van,a barátnőm meg tök sápadt volt a szemei pedik karikásak voltak.
"Tiszta hippi módszer, elég gázos"
Most te mondtál elég gáz dolgot,ez nem gázos? [link]
Arra is számítottam hogy jön majd olyan válasz hogy:jajj sajnálod az állatokat?Nem,nem sajnálom az állatokat,de erről már írtam.
És arra mit mondanak, hogy azért nem eszed, mert nem kívánod?
Egyszer velem is előfordult, hogy hetekig nem kívántam a húst, és csak azt ettem meg, amit adtak. Könnyű volt a böjt.
Van elég sok vega, aki le szokta támadni a mindenevőket, hogy gyilkosok. Inkább a növényevő állatokkal azonosulnak, mint a többi emberrel. Így aztán előre támadnak.
2011. jún. 20. 20:48
20/20 A kérdező kommentje:
Én sose támadtam le senkit,csak amikor a családtagjaim,barátaim,szinte idegenek próbálnak meggyőzni,akkor elmondom hogy miért nem eszem meg az állatokat,ebből mindig vita lesz mert nem tudják elfogadni a dolgot.Soha nem mondtam meg senkinek hogy mit kéne ennie,amikor valaki nem tudja hogy vega vagyok és hússal kínál és én mosolyogva mondom hogy nem eszek húst akkor is egyből meghökken és úgy néz rám mintha éppen vérig sértettem volna.Egyébként a legjobb barátnőm egyet ért a nézeteimmel,de nem tudna leszokni róla,elég nagy akaraterő kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések: