Mit tegyek? Ha 4 napja fáj a fülem és bedugul! De ha lehuzom a fülcimpám akkor kidugul (léccike orvost ne javasoljatok) mellesleg sok viz ment bele.
"tegnap, 16:51"-nek!
Ha már itt tartunk, szeretném felhívni a figyelmet egy veszélyforrásra, amit szerintem nem sokan tudnak, a kereskedelem, pedig nem reklámozza. A fülhallgatós, füldugós zenehallgatásról van szó! Hosszabb távon halláskárosodást okoz!! Magyarázata egyszerű: hallószervünk úgy van megtervezve, hogy a hanghullámok a dobhártyát, normál esetben, két irányból terhelik. A füldugós hangszórók csak egyből! Ezek nem is a hártyát, hanem az ahhoz kapcsolódó, rezgéseket továbbító 3, érzékeny csontocskát terhelik túl, ez nagyothalláshoz, később süketséghez vezethet! Gondoljatok bele: a puskaporos ágyúk idejében a tüzérségnek előírás volt, hogy tüzeléskor tátsák ki a szájukat! Értitek, miért?
Köszönöm!
12:52
Tisztában vagyok vele, de zenét hallgatni nagyon szeretek, és ha nyilvános helyen teszem csak fülhallgatóval tehetem. (Tudom, hogy van a világon fejhallgató is, de az nem kényelmes, mert az egyik fülem úgy érzem, olyan hülyén lenyomja.) Mert ha meg nem használsz fülhallgatót illetlennek számítasz. Szóval tudom, amit írtál, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!