Mit tegyek? Ha 4 napja fáj a fülem és bedugul! De ha lehuzom a fülcimpám akkor kidugul (léccike orvost ne javasoljatok) mellesleg sok viz ment bele.
Feküdj arra az oldaladra, ahol belement a víz. Tegyél a füled alá meleg sót, és maradj úgy. Lehet, hogy sok időbe fog telni, de végül ki szokott folyni a víz.
Ha nem használ, akkor orvos!
(Tudom, nem szabad ilyet csinálni, de én volt, hogy fültisztító pálcikát dugtam picit a fülembe, és az kiszívta a vizet. De nagyon vigyázni kell ,és nem szabad nagyon bedugni. Sőt, nem is ajánlom, hogy kipróbáld)
Én is tudnék most hirtelen legalább 100 kellemesebb dolgot mondani egy gyulladásban lévő hallójárat kezelésénél. De sajna az a helyzet, hogy vannak dolgok, amik nem "javulnak" meg attól, hogy az embernek nem tetszik a kezelés módja. Én például utálok autószerelőhöz járni is, pedig nem fáj, csak kényelmetlen és drága. Viszont nélküle nem tudom használni a kocsimat.
Az ember testében "elromlott" dolgokra az orvos a legjobb megoldás. Minél tovább halogatod, annál rosszabb, hosszabb, és fájdalmasabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!