Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szemolcsomre?

Mit tegyek a szemolcsomre?

Figyelt kérdés
mar 3 is van es nagyon zavar most valami Wartner lefagyasztot vettem ra valaki ismeri vagy probalta?az fog hatni mar nagyon sok mindnet kiprobaltam voltam borgyogyasznal is az se volt jo amit az felirt...:(nem tudom mar mit tegyek ra
2009. márc. 22. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Még egy bőrgyógyász-látogatást javasolnék...
2009. márc. 22. 21:24
 2/7 anonim válasza:
Ha bőrkinövés szerű a szemölcsöd, tudnám ajánlani az Egaver-t. Fontos, hogy naponta többször kell kenni, főleg a tövénél. Eleinte megduzzad, és egy kicsit fáj is. A szemölcs nagyságától függően egy két hét, és hirtelen leszárad. saját tapasztalat.
2009. márc. 23. 08:42
 3/7 anonim válasza:
A lányomnak (5 éves) uszoda szemölcse volt. Leégették, de kiújult. Kentük mindennel, de csak a szalicil savas ecsetelőtől estek ki. Nagyon fájdalmas, de azóta nem újult ki. Ha sima szemölcsről van szó, akkor tegyél rá vére hullató fecskefű, letört szárából kifolyó léből egy cseppet. Szépen besárgul. Természetes megoldás, de ezt is többször kell használni naponta. Most tavasszal virágzik, és friss a növény. Tegyél nejlon zacsiba egy ágacskát, és tudod máris magaddal vinni.
2009. márc. 23. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó a Wartner - nekem 3-ból hármat elmulasztott. (Igaz a másodiknak kétszer is nekimentem.)
2010. febr. 3. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A Wartner tkp jó, de nagyon pontosan kövesd az utasításokat. És vedd figyelembe, hogy a Wartner kézre és lábra van. Egyéb helyeken csak az orvos fagyasszon.
2010. márc. 16. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo,amit ide leirok azt tapasztalatbol tudom.Nos,en vettem egyfajta Verolit nevu szemolcsgyogyitot de h ugy mondjam szart nem ert.Felbehagytam ,es massal probalkoztam.Ragtapasszal leragasztottam a szemolcsomet,hagytam vagy 4-5 napig rajta,mikor levettem meg volt puhulva a bor,vettem egy dorzskefet,es megsuroltam,mikor lejott az elhalt bor ujbol leragasztottam,es amig le nem szaradt ezt hasznaltam.Probald meg te is.Sok sikert kivanok.
2011. máj. 15. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elozo iro vagyok,vigyazat,ezt csak akkor hasznald hogyha a kezeden vagy a labadon van,ha nemiszerven vagy arcon van nem ajanlom hogy hasznald.
2011. máj. 15. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!