Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Látom ahogy dobog a szívem....

Látom ahogy dobog a szívem. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Szóval az a problémám ,hogy látom ahogy dobog a szívem,a bőr mozog meg minden ott ahol dobban.Vékony gyerek vagyok,de ismerek egy csomó nálam soványabbat,de nekik nem látszik.Kb 3-4 hónapja van ez így.Lehet hogy előtte is volt,de nem figyeltem. Elég zavaró strandra járni meg minden így,mert rendesen lehet látni :S

14/f

2011. jún. 15. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:

LOL én is látom :D Ilyen apró kis összerándulások de nem látszik csak akkor ha nagyon észre akarom venni :D

Tök aranyos :D

15/F

2011. jún. 15. 14:52
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem sajnos nem apró,és nem csak látom akkor ha észre akarom venni,mert rendesen látom. :\
2011. jún. 15. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem nem fogja érdekelni az embereket, hogy neked éppen dobog a szíved és az látszik...nyugodj meg, mert csak túlreagálod a dolgot!
2011. jún. 15. 15:27
 4/5 anonim válasza:
ez a legnagyobb bajod, hogy dobog a szíved???? ez zavar a strandon??? sztem verd a segged a földhöz örömödben!!
2011. jún. 15. 16:15
 5/5 A kérdező kommentje:

nem,egyáltalán nem az zavar hogy dobog a szívem :)...Csak az zavar hogy látszik ahogy dobog.Mert úgy nézz ki mint a has amikor kifújod a levegőt és utána beszívod.. :]

Én teljes mértékben örülök hogy egészséges vagyok,csak arra is számítottam,hogy tudjátok a magasabb embereknek szívnagyobbodás előfordulhat.

2011. jún. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!