S. O. S! Nagyon félek, hogy agyvérzést kapok! 16 éves lány kaphat agyvérzést? Hogy ismerem fel?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 22:56
21/25 A kérdező kommentje:
köszönöm mégegyszer és asszem most lefekszek..és kialszom..jóéjt
2011. jún. 14. 23:34
22/25 Szifon Lajos válasza:
Ne parázz, Baby!
Val. színű összefüggésben lehet a bölcsesség fogad kibújásával is, de a pánikolás miatt erősebben érzed a fájdalmakat, és akaratodon kivűl társítja az agyad egyéb apró tünetekkel, a pánik miatt...
De ilyen fiatalon főleg nem kell paráznod sztróktól, sem hasonló komoly dolgoktól!! Persze később sem, mert ha ennyit parázol és éveken keresztül, a végén ezért alakulhat ki akár komolyabb betegség is..
De Te egy fiatal, életerős lány vagy, élvezd az életet, és ne gondolkodj hülyeségeken. Mozogj rendesen, egyél normálisan, ne (sokat) bagózz, és ne kattogj (ne stresszelj)!! Akkor nem lesz semmi baj!
23/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ és ígérem,hogy nem fogok ilyeneken gondolkodni :))
2011. jún. 15. 09:17
24/25 anonim válasza:
Már írtam korábban és közben eszembe jutott egy eset ami velem történt. Szintén 16-18 körül voltam és mindig idegeskedtem meg paráztam a sulin és fájt a mellkasom. Aztán amikor megnyugodtam akkor elmúlt. Nem egyik napról a másikra, de végül nyugodt lettem.
25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek sokat segítettetek:))
2011. jún. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!