S. O. S! Nagyon félek, hogy agyvérzést kapok! 16 éves lány kaphat agyvérzést? Hogy ismerem fel?
akkor a pánik miatt van egyértelműen, ne aggódj lécci:) a zsibbadást meg lehet szintén a pánik miatt érzed...tudod, ilyenkor olyat érzel, ami nincs is, csak a gondolatodban...ezt a gondolatot próbáld meg kizárni...tereld el a gondolataidat:)
nincs semmi baj...akkor nem tudnál itt írni nekünk, meg semmi, erre gondolj, látod...nincs semmi gond:)
ha pánikolsz, akkor mindig gyorsan tereld el a gondolataidat, táncolj, vagy bármi...a lényeg, hogy ne gondolkozz rajta:)
tessék mosolyogni, és nyugiiii:)
ugye máris jobban vagy?:)
ennek örülök, hogy jobban vagy:) és hidd el, hogy nem lesz semmi bajod:) mert akkor arra se lenne energiád, hogy írj, meg tényleg...magyarázd be magadnak, hogy nincs semmi baj...
ezt a pánikot pedig azzal tudod megállítni, hogy tudatosítod magadban, hogy ezt csak pánik, és nem az, amit írtál...ne gondolkodj ilyeneken:)
remélem most már még jobban vagy:)
jobbulást!
remélem segítettem egy kicsit:)
amúgy ha olyan van, hogy nem pánik, hanem tényleg nem jól vagy, akkor azért merj szólni mindig vkinek, vagy menj dokihoz, és legalább megnyugodsz:) de nincs semmi gond:)
ezt csak azért írtam, hogy ha tudod, hogy nem pánik miatt van, akkor ne legyen gond:)
moosooooolyt kérüüünk:)
most látom, mit írtál, de aranyos vagy:) örülök, hogy segíthettem:)
felejtsd el ezeket a gondolatokat és kéééész, ne engedd, hogy emiatt ilyeneket érezz, hidd el nincs semmi gond:)
na jól van, nem írok olyan sokat, meg ugyanazokat:D
fel a fejjel:)
puszó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!