Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S! Nagyon félek, hogy...

S. O. S! Nagyon félek, hogy agyvérzést kapok! 16 éves lány kaphat agyvérzést? Hogy ismerem fel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lehet tumor is.
2011. jún. 14. 23:15
 12/25 A kérdező kommentje:
tumor? úristen..én ezt nem bírom..vki légyszi mondjon vmi konkrétat amire gondol..
2011. jún. 14. 23:16
 13/25 tetro ***** válasza:
100%
ne rémisztgessétek már. valószínűleg nincs komoly fizikai bajod, főleg ha pánik beteg vagy. nekem ez inkább pánik rohamnak tűnik.
2011. jún. 14. 23:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

akkor a pánik miatt van egyértelműen, ne aggódj lécci:) a zsibbadást meg lehet szintén a pánik miatt érzed...tudod, ilyenkor olyat érzel, ami nincs is, csak a gondolatodban...ezt a gondolatot próbáld meg kizárni...tereld el a gondolataidat:)

nincs semmi baj...akkor nem tudnál itt írni nekünk, meg semmi, erre gondolj, látod...nincs semmi gond:)

ha pánikolsz, akkor mindig gyorsan tereld el a gondolataidat, táncolj, vagy bármi...a lényeg, hogy ne gondolkozz rajta:)

tessék mosolyogni, és nyugiiii:)

ugye máris jobban vagy?:)

2011. jún. 14. 23:19
 15/25 A kérdező kommentje:
igen sokkal jobb és nagyon szépen köszönöm..:)) örülök,h vki legalább nem ilyeszteget..:)
2011. jún. 14. 23:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

ennek örülök, hogy jobban vagy:) és hidd el, hogy nem lesz semmi bajod:) mert akkor arra se lenne energiád, hogy írj, meg tényleg...magyarázd be magadnak, hogy nincs semmi baj...

ezt a pánikot pedig azzal tudod megállítni, hogy tudatosítod magadban, hogy ezt csak pánik, és nem az, amit írtál...ne gondolkodj ilyeneken:)

remélem most már még jobban vagy:)

jobbulást!

remélem segítettem egy kicsit:)

2011. jún. 14. 23:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél.És borzasztó hálás vagyok!! Köszönöm és látod,még sikerült megríkatnod is :))
2011. jún. 14. 23:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ha olyan van, hogy nem pánik, hanem tényleg nem jól vagy, akkor azért merj szólni mindig vkinek, vagy menj dokihoz, és legalább megnyugodsz:) de nincs semmi gond:)

ezt csak azért írtam, hogy ha tudod, hogy nem pánik miatt van, akkor ne legyen gond:)

moosooooolyt kérüüünk:)

2011. jún. 14. 23:28
 19/25 A kérdező kommentje:
mosolyogtam :)) és remélem csak pánik volt..bár biztos..mert jobban érzem magam..csak anyáék már haragszanak,mert sokszor ébresztettem fel őket ilyenekkel..és most sem örültek..
2011. jún. 14. 23:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

most látom, mit írtál, de aranyos vagy:) örülök, hogy segíthettem:)

felejtsd el ezeket a gondolatokat és kéééész, ne engedd, hogy emiatt ilyeneket érezz, hidd el nincs semmi gond:)

na jól van, nem írok olyan sokat, meg ugyanazokat:D

fel a fejjel:)

puszó

2011. jún. 14. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!