Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valahogy a kakilást...

Lehet valahogy a kakilást késlelteni? Mert táborba megyek 1 hétre

Figyelt kérdés
és ott elég gáz lesz :S időm se lesz
2011. jún. 14. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Nem ajánlom, káros lehet.

Inkább vigyen magával wc-re rakható papír takarót. (nem tudom, hogy hívják)

Üdv.:

d.D.

2011. jún. 14. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

1 hétig sehogy.

Én egy napig se bírnám ki.

2011. jún. 14. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen butaságon ne törd a fejecskéd! Ami bemegy, annak ki is kell jönni, és ha ez nem így van, akkor attól csak rosszul fogod érezni magad (betegséghez is vezethet, illetve beléd szorulhat úgy, hogy csak orvosok tudják kiszedni!!! Ezzel ne kísérletezz).

És hogy nem lesz rá időd.... :) 2 szabad percet csak tudsz erre szánni naponta.

Sztem törekedj arra, hogy rendszeresen legyen (ha más előtt nem tudsz, akkor menj hajnalban, vagy késő este).

2011. jún. 14. 21:20
 4/5 anonim válasza:
Minél többet vársz annál rosszabb!!Első nap essél túl a dolgon, utána már nem lesz gáz.Figy mindenkinek kell kakilnia, más is csak oda fog járni!:D Válassz olyan időpontot,amikor kevesen járnak arra.
2011. jún. 14. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert a többiek elpárologtatják, vagy mi?!

Gondolom még nagyon gyerek vagy, de majd rájössz. Életed szerelme is optimális esetben naponta kábelt fektet. Na puff. :D Ha kell, hát kell.

A hajnal vagy éjjel jó dolog, ha más előtt nem megy, de nem olyan cikis az. De 2-3 nap után csúnyán jönnek a szelek, sztem az nagyobb ciki, ha éjjel fingasz egy nagyot. XD

Időd meg... naaaaaaa, elég sok táborban voltam már, de ilyenre nem volt példa. Sőt, napi fürdés is belefér. :O

2011. jún. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!