Cintikebabby kérdése:
Nyelésnél kellemetlen gombóc érzés, váladékleragadás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nyelésnél mintha kellemetlenül érezném a mandulám,szorító fojtó gombócérzés van a torkomban ami néha eljön néha elmúlik,és állandó váladék van leragadva ami nyúlós fehér,olykor gennyes,nehezen tudom felköhögni,de ha sikerül felköhögni lenyelem és mintha visszaragadna,nagyon frusztráló,már a legrosszabbra is gondoltam...,ez körülbelül egy hónapja tart már,voltam orvosnál is közbe aki azt mondta hogy REFLUX (sav visszafolyás),de nem hinném...,elég stresszes időszakot tudhatok magam mögött, folyamatosan ezen jár a gondolatom,hogy ne legyen semmi komoly bajom...,nehézlégzésem is emiatt lehet sokszor mert ezen stresszezek!Válaszokat előre is köszönöm!2011. jún. 12. 21:47
11/13 Roxy066 válasza:
Kiderült mi vol ez? látom már régi a kérdés, elmúlt azóta? Ugyanezzel szenvedek már lassan fél éve, voltam 2 fül-orr-gégésznél, de nem tudtak segíteni rajtam
12/13 anonim válasza:
Kiderült valakinél mitol lehet ez? Nekem is ilyen tüneteim vannak. Bizonyos időközönként elmúlik majd visszajön.
13/13 anonim válasza:
Ez lehet reflux is, és néma reflux is: az első 10 évben csak ilyen tüneteim voltak, sajna ma már nem csak ez van (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!