Mi ez a gombóc a torkomban? Féljek, hogy komolyabb?
Szóval ma van a 3. napja, hogy gombócot érzek a torkomban. Olyan érzés, mintha lenne ott valami, amit nem tudok lenyelni. Vagy mint amikor lenyelek egy gyógyszert, de kevés vízzel, és mintha megakadna a torkomban. Igazából itt érzem, ahol a nyakam alján van az a kis "horpadás".
Most mi ez? Beteg nem vagyok, bár kicsit fájt tegnap a mandulám. Arra gondoltam, hogy savam van, mert mostanában ideges vagyok, hétfőn itt a szakvizsga, és még nem tudok semmit..., és kicsi gyomoridegem is van, de azt mondták hogy az nem sav, ha nem éget, márpedig én semmi marást nem érzek. Mások azt mondták, lehet hogy pajzsmirigy. Más pedig azt hogy lelki eredetű, ami ugyancsak aktuális lenne. Nem szeretnék beteg lenni! Kívülről semmi dudor nem látszik ott nyelés közben, most néztem a tükörben. Szóval mit gondoltok?
Stressz miatt van.
Lazíts egy kicsit, de inkább nagyot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!