Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak 4-3 éve a...

Mit csináljak 4-3 éve a kemény székrekedések miatt? (Sürgős)

Figyelt kérdés
Előröl kezdem:most 12 éves vagyok.Székrekedési problémáim 4-3 éve kezdődtek... még ha jól emlékszem-ciki-nem ciki- nem mertem elmenni wc-re,1,akár 2 hétig sem ment a dolog,néha a gatyába is ment bele...sőt...sok olyan volt...persze ez nagyon sűrű volt,örültem neki,ha normálisat tudtam vécézni...a bekakilásnak,és a 2 hetes nemtudok vécézésnek vége...de viszont már 2 éve van vége....de megmaradt az 1 hét,és még most is már 1 hete nem tudtam/féltem is elmenni vécére,mivel volt mostanában,hogy nagyon megerőltettem magam,bőrbevérzéseim lettek nyak alatt.El mentem vele orvoshoz,ugye ott mondták meg hogy mi a gond...kaptam rá C vitamint.Most 1 hétig nem tudok 2 éve,s nem merek elmenni wc-re,csak ha már futnom kell...mit tegyek magammal,hogy ezt le tudjam küzdeni?(mellékelten szúrós érzés is majdnem minden kakilásnál..mintha valamit kakilás közben húznának ki belőlem)
2011. jún. 12. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szvsz várjál még vele 3-4 évet! Miért olyan sürgős? Négy évig nem volt az?
2011. jún. 13. 01:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Arra emlékszel e miért nem mertél anno -WC re elmenni ?

a c vitaminból mennyit szedsz ?

2011. jún. 13. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:29

Azért gondolkodj már el azon, hogy ha a kérdező most 12 éves, akkor 3-4 éve még csak 8-9 volt... és ilyen problémáról nem szívesen beszél az ember, ráadásul egy gyerek még nincs is tisztában azzal, hogy nem normális az, ahogy az ő teste működik. Tehát már az bátorságra vall, hogy itt kérdezni mert. Azzal pedig senkinek sem segítesz, ha lehurrogod. Ha csak ilyen válaszokat tudsz adni, akkor légyszi ezt a kérdéskört kerüld!

2011. jún. 13. 09:49
 14/15 A kérdező kommentje:
C vitamin : RutaC készítményből 10 napig naponta 1 db.
2011. jún. 13. 10:59
 15/15 A kérdező kommentje:
ha jól tudom azért nem,mivel akkor is fájdalmas volt(akkor el tudtam menni 1 nap,emlékszem)
2011. jún. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!