Magasságnövelő mütét?
Figyelt kérdés
Tényleg csak Kínában létezik? Mik a mellékhatásai? Magyarországon nem fognak ilyet bevezetni 2-3 év múlva akár? Szerintetek ?
Igazából nem bírok így élni....
2011. jún. 11. 13:38
21/29 A kérdező kommentje:
oké rendben! várom a prividet,szija! :) és köszi
2011. jún. 11. 14:14
22/29 anonim válasza:
ha 15 éves vagy, akkor még kb 6-7 évig nőni fogsz ;)
volt egy osztálytársam általánosban, aztán gimiben is egy osztályba kerültünk...8.-os ballagáson 150 cm felett volt kicsivel kicsit duci is volt , gimis évnyitón meg egy csontsovány majdnem 180 cm-es kölyök jött "helyette", szegénynek beletellett pár évbe, míg némi izmot hízott magára :D
23/29 anonim válasza:
ja és állj neki sportolni valamit kicsit komolyabban, az segít
24/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, a problémáddal endokrinológust érdemes felkeresni. Elvileg növekedési hormonnal lehet javítani a helyzeten, de mivel nem vagy kórosan alacsony lehet, hogy pszichiáteri vélemény is fog majd kelleni.
25/29 A kérdező kommentje:
Most írtam egy internetes endokrinológusnak, valószínűleg holnapra választ kapok..
2011. jún. 11. 22:10
26/29 A kérdező kommentje:
áááh nekem nem írt vissza..:( najólvan elegemvan...
2011. jún. 14. 21:36
27/29 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, 4 cm-rel vagyok magasabb nálad és én biztos, hogy nem növök már ennyi idősen. Engem is idegesít. Törpe fosnak hívom magam...
28/29 anonim válasza:
166 cm vagyok és fiú. akkor én mit szóljak ???
én is törpe vagyok. amúgy rohadt szar az életem nekem is ez miatt
29/29 anonim válasza:
Nagyon gyorsan hívd fel az endokrinológiát (Budai gyerekkórházban voltak) és kérj mielőbbi időpontot. Beutaló kell a körzeti orvostó hozzájuk.Egy röntgennel megállapítják, hogy a növésed leállt-e már , vagy sem. Ha még nőhetsz, növekedési hormont kaphatsz (injekció)Azért siess, mert kb.18-19 év körül befejezőik a növés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!