Magasságnövelő mütét?
Tényleg csak Kínában létezik? Mik a mellékhatásai? Magyarországon nem fognak ilyet bevezetni 2-3 év múlva akár? Szerintetek ?
Igazából nem bírok így élni....
Milyen magas vagy?
Én 180, lány, cseréljünk... Én meg ezt nem szeretem:)
Ajúgy tuti nem éri meg, próbáld meg elfogadni. Nem ér az a pár cm annyi fájdalmat...
az STH hormon beállítása is segíthet a problémán. az mi, és hogy működik?
Kérlek segítsetek!
Nézd a jó oldalát, mert van bőven! Bármilyen csinos magassarkút megengedhetsz magadnak. Soha nem leszel az az "NDK-s úszónő típus", mint mikor egy magas lány megasszonyosodik. Rengeteg férfi rajong a kis, törékeny nőkért. Soha nem fogsz azzal szembesülni, hogy a boltban egy nadrág csak a bokádig ér, mert levágni bármikor lehet az aljából, de hozzávarrni már nem! És azzal se fogsz szembesülni, amivel a magas nők nagyrésze, hogy nincs a méretedben cipő, mert rengeteg szép darab csak 40-es méretig van. És olyan problémád sem lesz soha, hogy a barátod alacsonyabb nálad.
Üdv, egy 185 cm magas nő.
Somatotrop-Stimuláló-hormon. Ez felelős a hosszanti növekedésért. Endokrinológus talán meg tudja mondani.
Barátnőm megállt a növésben és női hormonokat kapott, amitől, igaz nőtt 10 cm-t de a ciklusa teljesen felborult és rettentően elhízott.
A válaszadó fiú, szerintem nem állna jól neki a magassarkú ;)
(igaz nem írta, csak az egyik válaszában)
De, hogy ne legyen off:
Előző vagyok. Én is, mint a válaszadók, magas vagyok. Nem tudtam elfogadni, de votl egy tanárom egyetemen, aki mesélte, hogy mennyire másképp néznek azokra az emberekre akik elfogadják magukat. És tényleg észrevehető a változás. Sokkal szívesebben barátkoznak velem, mióta nem rágom magam a magasságom miatt.
nembaj, tornáznék eleget, ha ezen múlna,pénzt meg össze kaparnék vhogy. Tudsz erről a növéses barátnő témáról több dolgot írni? Kérlek!
Egyébként nem érdekelnek ezek a sablonos szövegek, h az alacsony nőket jobban szeretik.. Kinek a pap, kinek a papné..de azért köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!