Mitől büdös a lábam?
Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet. Beleizzadok a cipőbe és ha leveszem, mindenki elájul. A táplálkozás közrejátszhat?
15/L
2011. jún. 10. 23:31
1/11 anonim válasza:
Kortünet.Ciki,de a legtöbb fiú-tisztálkodási szokásoktól szinte függetlenül-túlesik rajta.Hormonális főként,de lehet kis gombás háttere is.Ezt a részét bőrgyógyásszal kéne megbeszélni,a másik fele meg a korral elmúlik.
2/11 Ludens válasza:
Az előző válaszoló rendkívül korrekt válaszát csupán annyival egészíteném ki, hogy tehetnél egy próbát egy pár jóminőségű pamut ziknikkal és egy jól szellőző lehetőleg nem tiszta műanyag cipővel . A manapság kapható műszálas kínai zoknik a nyáron bizony nem a legjobbak.
3/11 anonim válasza:
én is a pamut zoknira, normális minőségű cipőre és a gombás fertőzés kezeltetésére szavazok esetedben ;)
4/11 anonim válasza:
De hát ő lány, nem fiú...Mosd meg ecetes vízben a lábad, hidd el, hatni fog! Persze rendszeresen mosd. :)Lehet kapni Castellani ecsetelőt a gyógyszertárakban, körülbelül 300 ft, ha azzal este lefekvés előtt, és reggel mielőtt felhúznád a cipődet, bekened a lábad (én sima fülpucolóval szoktam de lehet vízfestékes ecsettel is akár)az is hatni fog, hidd el! Apum használja, de már két éve, és azóta nincs is lábszaga. De fontos kiemelni, hogy rendszeres használat fog segíteni. Azis jót tesz, ha a cipőd belsejét befújod lábgombásodási sprével.. De mivel lány vagy, próbálkozz meg a nyitott, szellőző lábbelikkel (bár én kimondottan nem szeretem, inkább tornacipő xD na jó, azért balerina cipő is meg strandpapucs is:D) Remélem tudtam segíteni. :) Am szerintem a lábszag attól lehet, hogy nem szellőzik a cipőd, és izzad is benne a lábad. De most hogy nyár van, próbálkozz meg a papucsokkal. Én is szoktam szenvedni a lábszaggal elég rendesen.... De hát ez van. :)
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok! Azért írtam hogy lány, nem fiú, mert az első válasz írója írta hogy fiúknál előfordul.. :)
6/11 anonim válasza:
Mosni kellene (szappannal), nem elég hogy otthon leveszed a cipődet.
7/11 anonim válasza:
Vonatkozik ez a tested többi részére is. Remélem tudtam segíteni.
8/11 anonim válasza:
A te cipődbe is bele kéne fosni... Van ám kultúrád már nem azért.
9/11 anonim válasza:
Okát nem tudom, de szórj a cipődbe egy kis szódabikarbónát. Ugy hallottam elveszi a szagokat. Próbáld ki!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Az a probléma, hogy az egyik körmöm be van nőve,így nem merem ecetbe rakni. (mellesleg, 44-es a lábam,így nem könnyen találok cipőt, így nem tudok válogatni)
Egy bőr balerinacipőt hordok, szóval még csak nemi is műanyag. Meg ha megmosom, utána is érződik. Csak ezek a lábszagűző spray-k veszik el a szagot. De akkor most átállok a papucsokra :)
2011. jún. 11. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!