AIDS-re gyógyszerek mennyibe kerülnek?
NEM VAGYOK AIDS-es, csak érdekelne, mármint kiváncsi lettem hogy mennyibe kerülhetnek.
Mármint, olvastam már h különböző féle hatékonyabbnál hatékonyabb gyógyszerek vannak, de ezt a betegnek kell kifizetni (és ha igen kb mennyi?:O) vagy állja vmi szervezet vagy egyéb? Mert azért nem lehetnek olcsók:O
Amúgy és ilyen gyógyszerekkel (koktélokkal???) meddig élhet vki? Max 20 évig?:/ Vagy már ott tartunk h annyira deaktiválható h élete végéig eléldegél vki? (rendszeres gyógyszerezéssel)
Nem tipikusan az ikszdé-témakör azért az AIDS. De azért írtam ezt a megmosolygást, mert meddig élne valaki szerinted, ha nem élete végéig? Na ugye.
Egyébként olvass utána, szerintem, ha érdekel a téma, mert valóban érdekes, hasznos és legalább egy kicsit bepillanthatsz a szervezet működésébe.
Mindenki az élete végéig él. A 2 éves csecsemő is, meg a 80 éves aggastyán is. Csak máshova temetik őket. Ha bemész a temetőbe, a legtöbb úgy kezdődik, hogy "Kovács Benőke. élt 2 napot."( Élete végén elhunyt. Őneki ennyi volt.) Érted már?
Az AIDS-es dettó. És azt is sz.arul éli meg, amit megél.
Számodra mi az életed vége? Mert nem írtad, hogy 80 éves kor, vagy 99... Számunkra itt az életünk vége kifejezés egyértelműen azt jelenti ameddig éltem, ergo ha meghalok 46 évesen akkor az az én életem vége, ha 12 évesen hal meg valaki, akkor neki az az élete vége...
Ebből a szempontból pedig helytáll az összes komment, szerintem nem lehet megmondani hogy kb meddig él egy HIV beteg, nem mindegy milyen stádiumban fedezik fel, milyen az akaratereje a betegnek, mennyire tudják hatékonyan kezelni stb. Viszont egyértelműen élete végégig él egy ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!