Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miatt "megéri"...

Szerintetek ez miatt "megéri" lógni? SOS

Figyelt kérdés

Rosszul vagyok, viszont anyám nem képes felfogni. Azt mondja, hogy ezt a hetet már bírjam ki. Folyamatosan remegek, hőemelkedésem van és szédülök. Orvoshoz csak délután tudok menni, szóval úgy gondoltam, hogy ezt a napot ellógom.

Megéri, vagy menjek suliba?

2011. jún. 7. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem képes felfogni, akkor ez azt jelenti, hogy már többször átvágtad ilyesmivel.

Maradj otthon és délután menj el a dokihoz.

2011. jún. 7. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell érezni hogy mennyire vagy rosszul.HA nagyon rosszul lennék akkor el sem gondolkoznék és nem mennék suliba,amúgy meg a doki utolag is tud igazolsát adni.HA viszont annyira nem vészes akkor enék egyet,vinnék magammal sok innivalot és egy lázcsillapitót a biztis kedvéért és bemennék,ha annnyira nincs jol az ember még akkor is ellehet jönni,föleg ha látják a tanárok is.Ezt a hetet tényleg ki lehet már birni.Viszont ha nincs sok igazolatlanod vagy nem állsz rosszul akkor meg ugymond ez a hét már nem oszt nem szoroz.HA lógós voltál vagy van még amit javitanod kell akkr inkább menj.
2011. jún. 7. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
De mégis hogyan lógnál? Hiszen akkor is el kéne menned hazulról, nem?
2011. jún. 7. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Orvostól kérhetsz igazolást aznapra, fafej... szóval nem is lőgsz... Pláne ijenkor már naplózárás van, nem?
2011. jún. 7. 08:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem lógtam eddig csak egy napot, tehát nem azzal van a baj, hogy nem bízik bennem. Biztos, hogy nem fogom kibírni a napot, de eddig akármilyen nagy beteg voltam bementem, de most, hogy még remegek is nem fog menni 9 órát bent lenni.
2011. jún. 7. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! helyesírásból készülhetsz a pótvizsgára !!!
2011. jún. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!