Állatorvos szeretnék lenni. Megéri? Bővebben lent.
Egyetértek elsővel, fiatal vagy, hogy feladd az álmaidat! Egyébként fizikailag megterhelő lehet, de az emelések, stb. nagy részét az asszisztens végzi és nem az állatorvos.
A műtétek viszont már komoly terhelést jelentenek egy egészséges orvos ízületei számára is, mert meredten kell egy helyben álnod és a műtóasztal fülé hajolnod, az eredmény sajgó térd és derék. A jó hír, hogy van rá "csodaszer", de itthon még nem támogatja a TB - Hyalgan hyaluronsavas injekció, egy kúra kb. 100.000 Ft és ismételni kell. Több orvost ismerek, aki ezt adatja be magának. Addig is saját magad is megpróbálhatod rendbe hozni, pl. nem tudom Dona-porral vagy Proenzi 3-kúrával próbálkoztál-e már.
Sok sikert a felvételihez! ;)
szia
én is állatorvos szeretnék lenni, ugyogy megértem a problémádat mivel nekem is baj van az állóképességemmel (mondjuk nem oylan drasztikusan mint neked)
én is nagyon félek hogy mi elsz ha esetleg műtenem kellesz? mivel egyhelyben állni 1 órát se bírok mert a gerincem nagyon fáj. szóval ez még a jövő zenéje,először vegyenek fel az egyetemre :) de neked sok sikert kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!