Az miért van, hogy a fiú végig b*szhatja az egész megyét, de ha a lány már nem szűz, akkor ő gusztustalan meg stb? : OO
Csak azt b*szhatja meg vki aki gyenge jellem és befolyásolható hány ilyen kis k*csög k*rvát láttam már.
Az ilyeneknek lerúgnám a veséjét.
18/F
1. válaszolónak: D
tudom, tudom, ez a pár "bölcs : D" mondat mindenhol elhangzik, ahol ez a kérdés is. : D
Fogjátok már fel végre egyszer és mindenkorra, hogy a kis pöc.sök ezt kockázat nélkül tehetik meg, mert nem ők esnek teherbe.
És senki az ég világon nem tartja őket szupermennek érte, és nem ölik meg azt a csajt, aki nem szüzen áll az oltár elé.
Ez 12 éves kor felett nem lehetne már kérdés.
Ma pont az van amúgy is, hogy az a csaj a tuti, aki egyszerre hat srácot leápol, mindent mindenhova be lehet neki dug.ni, a kotont is lenyeli, és már lehetőleg 13 évesen egy rutinos hivatásos is elbújhat mögötte, akkora lepedőakrobata. Az meg a minimum, hogy a villamos rezgéstől is el tud élvezni, de ha nem, akkor legalább tegyen úgy.
Nem tudom mit kell így felszívni magát minden csajnak, hogy őt lek.ázták.
Különösen igaz ez akkor, ha tényleg már tizenévesen több f.szt fogott, mint kilincset. Ezzel saját magát árazza be: egy sör.
Egy utcaszéli repedtsarkú negyvenes is elkér minimum egy ötezrest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!