Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Viszérre és seprűvénára ti...

Viszérre és seprűvénára ti milyen krémet, módszert ajánlanátok ami valóban használ is valamit? A műtét jelenleg még nem aktuális.

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és sajnos a combomon és a térdhajlataimnál észrevettem h egyre több seprűvána van és a lábszáraimon pedig 3 - 4 vastag ér is kidudorodik főleg ha nagyon meleg van. Még nem kék és nem is gyulladt csak nagyon zavaró. Nem merek rövid nadrágot sem felvenni annyira zavar. Még nem szültem és nem is vagyok túlsúlyos, félek h idővel még csúnyább lesz ami valószínű is. Ezért szeretném már most valamivel kezelni, hogy ne legyen olyan csúnya.
2011. jún. 2. 11:14
 1/1 anonim válasza:

Venoruton gél használok, reggel és este bekenem. A fájdalmat, húzódást csökkenti, de eltüntetni én úgy tudom csak műtéttel lehet.

30 éves vagyok

2011. jún. 3. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!