Arcon keletkezett nagyobb bőrfelületre kiterjedő sebekre milyen sebgyógyulást segítő krémeket, kenőcsöket vagy egyéb szereket ajánlanátok?
2011. nov. 4. 20:34
1/8 anonim válasza:
Én ajánlanám a Neogranormon kenőcsöt is - nagyon bevált :)
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. nov. 4. 20:50
3/8 anonim válasza:
contractubex vagy curiosa gél. Esetleg svédcsepp.A többi,mint halottnak a csók.
4/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) (Nagyon hatásos szokott még lenni az Aloe termékek First spray-je, de az kicsit költségesebb - viszont sokáig elég, és mindenféle sebekre, horzsolásra, égésre nagyon jó, elősegíti a gyors hámosodást) :(
5/8 anonim válasza:
Calendula officinalis - azaz körömvirágkrém. Minél tisztább, annál jobb hatásfokú.
6/8 A kérdező kommentje:
a többieknek is köszönöm a választ, de így most nehezebb lesz döntenem valami indokot, érvet is várnék miért ez vagy az a jobb termék a nagyobb felületen keletkezett arci sérülésemre
2011. nov. 4. 21:09
7/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen, de ne versenyeztess minket.
Nem vagyok én kufár, vagy piaci árus, hogy mindenáron beálljak a sorba, és meggyőzelek arról, hogy csakis az a jó, amit én ajánlok neked. Te kérdeztél, te kértél segítséget, én válaszolok és adok segítséget - te jobb esteben megköszönöd (ezen az oldalon ez nagyon ritka), és majd te eldöntöd, hogy mit szeretnél. Pl. próbáld ki! Vagy nézz utána a neten, hogy melyik terméknek mi a hatásmechanizmusa.
8/8 A kérdező kommentje:
ma 21:33
már meg volt az utánaolvasás neten, de érdekel mások tapasztalata, hogy kinek mi vált be hasonló sérülés esetén
2011. nov. 4. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!