Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Steril tűt szeretnék venni,...

Steril tűt szeretnék venni, lehet gyogysztárban? És ha lehet 15 évesnek is kiadják (nem drogra kell) fülszúrásra?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Figyelj ha fülbevalót akarsz 15 évesen, inkább menj el egy ékszer boltba ahol van füllyukasztás, vagy egy tetováló szalonba és asszem hogy ott szülő beleegyezésével csinálnak neked.Magadnak ne csináld, mert ha olyan pontot szúrsz át a füledben, akkor akár romolhat is a látásod.
2009. márc. 17. 19:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor vettem, 16vok kiadják persze odáig no problem, a gond csak az h nem elég vastag, és nem fog átmenni a fülbevaló, és amugy meglepő, mert csak 6Ft:D

Én legalábbis többreszámítottam..

2009. márc. 17. 19:44
 3/18 A kérdező kommentje:
Gondolhatod, nekem már van :) Haveromnak kell de adnak ki ? és látás romlás hogy van mert jó lenne figyelmeztetni
2009. márc. 17. 19:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) és nem kérdezősködnek mire kell?
2009. márc. 17. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Azt nem tudom hogy kérdezősködnek-e, de szerintem ha ránéznek a haverodra és látják rajt hogy nem drogos, akkor valszeg kiadják.

A fülben vannak olyan presszúrás vagy nem tudom én milyen pontok, amik bizonyos érzékszervekért vagy képességekért felelősek.Az egyik ilyen a látás.Ha ezt a pontot eltalálja, akkor romlani fog a látása.Úgyhogy szerintem ne csinálja saját magának.Fiatal még és gondolom nem piercinges hogy több száz ékszert rakott már be, úgyhogy fizesse ki azt a 2000 ft-ot vagy mennyit és jobban jár.

2009. márc. 17. 19:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Értem de egy piercinges hona tudja azokat a pontokat ? és ott szúrja ki mint nekem ?
2009. márc. 17. 20:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha drogos, is kiadják a tűt. Ugyanis, ha nem adnák ki, azzal esetleg a közös tűhasználatból eredő hátrányos következményeket segítenék elő. Sok helyen (drogklinikák környékén) térítésmentesen is kapható tű.
2009. márc. 17. 20:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam nem drogra mert, volt olyan fórum ahol a korom miatt szidtak:\
2009. márc. 17. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A piercinges azért piercinges, mert megtanulta, megtanították neki hogy hol kell kiszúrni.Lehet hogy neki is ott szúrja ki, nem tudom.Az is lehet hogy kicsit feljebb.

ezt ő tudja.Ja és ha bementek egy tetkó szalonba, NEHOGY elkezdjetek egy piercingest kioktatni, vagy hülye kérdéseket feltenni,mert az ilyen embert nagyon nem bírják.

2009. márc. 17. 20:37
 10/18 anonim ***** válasza:
96%

Én vok az akinek nem sikerült xD

nah nekem nem kérdezték, de én rákérdeztemh átszúrja e, meglepődtek h mire kell stb, de kiadják, mért ne adnák ki, hisz egy cukorbetegnek is kiadják..aki lehet 5éves is, tehát kiadják, jo nem mondom h az 5évesnek ki, azt csak ugy írtam nah:D

2009. márc. 17. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!