Steril tűt szeretnék venni, lehet gyogysztárban? És ha lehet 15 évesnek is kiadják (nem drogra kell) fülszúrásra?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 19:37
11/18 anonim válasza:
Kiadják, persze, ha megmondod mire kell lehet segítenek megfelelő vastagságút adni.
Amit a drogosok használnak fecsik (az inzulinos) az meg eleve fülre nem is jó, mert nagyon vékony a tűje.
12/18 anonim válasza:
menj be és intravénás fecskendőt kérj, olyat amilyennel az infúziót adják be. ha égőnek találod a helyzetet, akkor ne a lakóhelyed közeli patikába menj, hanem messzebb. ha nem akarja kiadni, akkor nincs para, menj el egy másikba, mert amúgy kötelesek kiadni.amúgy 35 forint volt 2009. decben.szerintem azonnal vegyél egy húszat, és akkor nem kell sokáig menni. én is a decemberi adaggal dolgozok még mindig
13/18 anonim válasza:
sàntit ez nekem... ne mond hogy nincs otthon egy gombostüd.. minek neked patikàba menni tüért?
14/18 anonim válasza:
Hagyjuk a szar dumát.Fogj egy vastagabb biztosító tűt hevítsd fel tűz felett,mártsd 70%-os patikai alkoholba és nyomasd a füledbe.
15/18 Kávégyőző válasza:
Nem kell ide más csak szög meg kalapács.Na meg persze egy segéd aki beüti...Én is azzal csináltattam meg de állandóan elgörbült a szög. Úgyhogy jó ha nem csak egy szög van otthon.
16/18 anonim válasza:
"70%-os patikai alkoholba"
Ha már patikába küldöd, mert gondolom ilyen sincs otthon neki, akkor talán az alig félszáz forintos tűvel jobban fog járni, mint a méregdrága patikai alkohollal...
17/18 Kávégyőző válasza:
Nem kell patikai alkohol megteszi bármilyen szeszes ital...Vodka a legjobb.
18/18 anonim válasza:
A vodkát inkább megiszom, minthogy 6ft esetében a fülemre pazaroljam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!