A Rush ugyanúgy károsítja az agyat mit a hígító?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 22:32
2/3 A kérdező kommentje:
Hanem? Egyáltalán tudod miről beszélek?
2011. máj. 29. 23:14
3/3 anonim válasza:
Nem ismerek kutatásokat e téren szóval nem tudom megmondani melyik a károsabb. De az fix hogy a Rush is károsítja az agyad! Hidd el én is próbáltam már ezt azt, az alja szipuzásoktól a kóláig. Mára kitisztultam és sokkal jobb minden. Egy a lényeg ha sűrűn csinálod meghülyülsz tőlle, vagy elmegy tőlle az eszed és bekattansz vagy annyira roncsolja az agyad hogy fogyatékos leszel tőlle. Egyik sem jó, hidd el, tényleg otthon vagyok a témában (ezt arra értem hogy tapasztalatból beszélek!! ), mindegy hogy mi, ígyis-úgyis káros rádnézve. Vagy az ereid szűkülnek össze és veszítenek a rugalmasságból, vagy rákot kapsz tőllük, vagy lebutulsz egy növény szintjére, vagy szétroncsolja az agyad és idegroncs leszel, vagy valami komolyabb szellemi fogyatékod lesz, vagy lebénulsz és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!