A korrektor is ugyanúgy károsítja a bőrt és eltömíti a pólusokat?
Figyelt kérdés
Az ilyen miss sporty félékre gondolok meg egyéb hasonlók.
16/l
2010. júl. 27. 18:18
1/9 anonim válasza:
Ha szárító hatású korrektort veszel, az nem fogja károsítani a bőrödet, amennyiben csak a pattanásokra használod. Ezeket a korrektorokat azonbannem szabad szemkörnyékre használni, mert ott nagy kárt okozhatnak!
2/9 anonim válasza:
póRRRus, nem pólus.
szerintem nem tömíti el amúgy..
3/9 anonim válasza:
Vazze a földnek vannak pólusai te nagyonészlény!
4/9 anonim válasza:
Nekem Miss Sporty-m van... bejött :) nem tömíti el, sőt még rá is van írva hogy antibakteriális. És nyugodtan lehet használni szem alatti karikákra is, mert elfedi és nem lesz semmi baj.
5/9 anonim válasza:
miss sportynak vannak kifejezetten fiatal bőrre valók, azok nem tömítik el. De pl oriflame-nek van teafás pattanásleszárító korrektora is, az pl még gyógyít is.
6/9 A kérdező kommentje:
25:57-esnek:
azok akik beszólnak egy kis elírás miatt, azokkal k*rvára ki**szhatott már az élet, máskülönben nem lenne ekkora p*csfej, hanem esetleg válaszolni is óhajtana :S Ennyi, te vagy a gáz
ez olyan, mint mikor valaki beszól valakinek, azért teszi mert rohadtul elégedetlen magával :S
2010. júl. 30. 21:10
7/9 A kérdező kommentje:
egyébként a többieknek nagyon köszi, aki kijavított előszörre az legalább válaszolt is a kérdésre.
2010. júl. 30. 21:11
8/9 A kérdező kommentje:
pff, 20:57-est akarta írni.
na látod bzdmeg, ez is csak egyszerűen elírás, bár össze is keverhettem,végtére is csak egy betűt tévesztettem, a pólus ill. pórus fogalmával különben tisztában vagyok :S
gyűlölöm az ilyen tökkelütötteket
2010. júl. 30. 21:13
9/9 A kérdező kommentje:
*akartam. túlságosan kapkodok.
2010. júl. 30. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!