Pécsett lehet pénzért vért adni?
Miért? Mert mások életét mented meg. Nem KÖTELEZŐ vért adni, ez önkéntes dolog és mint ilyen, természetesen INGYEN.
Ha meg pénz kell, akkor menj el dolgozni. Tudod sokan megteszik iskola mellett is. Rengeteg diákmeló van, főleg, hogy jön a nyári időszak.
Á nem! Csak te vagy ilyen különleges!
Inkább én azt mondanám,hogy pénzért soha nem adtam vért!
De ha valaki ingyen semmiképp se adna vért, mert nem éri meg neki a fáradozás, akkor miért baj az, ha pénzért viszont adna? Igaz, akkor más a motiváció, de az eredmény ugyanaz: több vér lesz a vérbankban.
De mint mondottam, én már ingyen is adtam vért, csupán azt nem értem, hogy miért ne lehetne egy-egy ilyen véradásért adni egy 500 Ft-ot pl.
Te tényleg egyetemre jársz? Ne haragudj de nincs tévétek? Te nem látod milyen helyzetben az egészségügy? Fizetni a vérért? Ez olyan alapvető,mint hogy a segélyszervezeteknek sem pénzért adjuk a ruhát!
Te jó Isten! Ha neked ez akkora fáradozás, kérlek adj vért. Meg lesznek nélküled is. Azok vérével, akik önzetlenül, ingyen adják!
Jó, akkor ezentúl a takarítók is ingyen takarítsanak a kórházban, mert szar az egészségügy helyzete (semmivel sem állok jobban anyagilag, mint egy takarító).
Egyáltalán nem természetes az ingyenes véradás, mint mondottam, Ausztriában 10 ezer Ft-ot fizetnek 8.5 dl vérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!