Milyen gyógyszerek léteznek hiperaktív felnőttek számára? Létezik valami homeopátiás gyógyszer erre?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne nyugtató legyen.De ha csak az jó erre...
Minden lehetőség érdekel.
2011. máj. 26. 12:32
2/6 A kérdező kommentje:
Folyamatos mozgásban van a párom,neki kellene.Olyan munkája van,amiben elfáradhatna,de még munka után is "pörög". Ezért gondoltam kiegészítő "kezelésként" valami gyógyszert,ami nem okoz függőséget.
2011. máj. 26. 12:48
3/6 anonim válasza:
Még több szex:)) bár az is okozhat függőséget:)
4/6 A kérdező kommentje:
Még több szex? :))) Jól hangzik...az nem baj,ha függőséget okoz! :)
2011. máj. 26. 13:53
5/6 anonim válasza:
Van más tünete is?Lehet nem ártana egy pajzsmirigy vizsgálat , mert többek közt a pajzsmirigy is okozhat "fáradhatatlanságot"...
6/6 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyre nem gondoltam,de lehet ebben valami...Azt tudom,hogy kiskora óta hiperaktív,de nem lett kezelve,semmilyen formában sajnos,és most nagyon nehéz!
Nem tud 5 percig egy dologra koncentrálni,állandóan új és új ötletei támadnak,folyton jár az agya,és mozog a teste.Attól tart,hogy az orvos csak nyugtatót ír fel neki!
2011. máj. 26. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!