Mi bajuk lesz az orvosoknak?
S te nem vagy sürgős eset. Merthogy ebből vannak a nagy viták is, vagy éppen halálesetek, hogy sokszor a sürgős eseteket is átirányítják más kórházba...
S igen, úgy kezelnek mint egy ufo-t. Hát ez van.
Én egyszer fetrengtem a földön, annyira görcsöltem, és a doki kijött, szólította a következőt, rám nézett, majd bezárta az ajtót. Aztán mikor sorra kerültem 2 óra fetrengés után, közölte, hogy hogyan kerültem ide, és hogy képzelem, hogy nem oda mentem, ahol lakom. Nos, éppen egy ismerősömnél tartózkodtunk, kb. 100 km-re a lakóhelyemtől, amikor rosszul lettem. Hát nem is értem miért nem autókáztam vagy buszoztam 100 km-t a görcseimmel, hogy az illetékes kórházba mehessek.
Amúgy elláttak, de közben elküldtek a sunyiba is.
De nem az orvosok hibája mindez.
Én ezért járok magán orvoshoz.
Nekem itt csak ideiglenes lakcímem van, amúgy több száz kilométerre innen van az állandó lakcímem. Még ebbe si bele szoktak kötni.
Na, abból a pénzből, amiből hazautaznék már kifizetem a magánorvost. És jobb ellátást kapok (már ha jól választom meg a magánorvost, mert ezt is be lehet nézni...)
oda mehetsz ahova tartozol vagy fizetsz.
Ha az orvos ellátna téged, akkor neki nem térítenék meg a munkáját, hiszen a TB nem fizetné ki.
Miért vizsgálna téged ingyen?
Ha nem tetszik ahová tartozol akkor menj magánklinikára,ott semmit nem kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!