Kenyércímke lenyelése okoz-e problémát?
Figyelt kérdés
Nem vettem észre és gyakorlatilag az egész címkét a kenyérrel együtt szeletekre vágtam majd megettem. Körülbelüli nagysága olyan 3*4 cm-es lehetett. Lehet belőle baj?2011. máj. 24. 22:34
2/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod! előfordul az ilyen..:)
3/6 anonim válasza:
én egyszer szalvétát ettem véketlen, egy nagy fecni beleragadt a szendvicsembe. semmi bajom nem lett. nem hiszem hogy gondod legyen. igyál sok vizet, meg egyél sok rostosat, hogy hamarabb kimenjen, ha akarod
5/6 eporip válasza:
Igen problémád lesz - nem fogod tudni elolvasni /bocs/
Na szóval nyugi nem lehet tőle semmi bajod.Már lehet korábban is ettél néhány darabkát csak észre sem vetted.
Mégegyszer bocs az elejéért.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet bajod. Van egy pék ismerősöm, és mondta hogy a papír ami a kenyéren van emészthető, a felirat pedig ételfesték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!