Fájdalmas a csontkovács kezelése?
Figyelt kérdés
egy csinolyámat rakná rendbe. Mennyire fáj?2011. máj. 24. 12:23
1/7 anonim válasza:
páromnak csak az ujja fájt...a csontkovács után már nem érezte az ujját,mert úgy fájt mindene:)
2/7 anonim válasza:
Szia! A lényeg az hogy el kell lazulni. Ha merevek az izmaid, akkor begörcsölhetnek, rosszabb esetben becsípődhetnek, de ezt úgyis mondja majd a kiropraktorod.
3/7 anonim válasza:
Picit fáj, de ki lehet bírni! Nekem csigolyaelcsúszásom volt 15 éve, a kórházi orvos műtétet javasolt 50%-os sikerrel! 3-5. csigolya között. Két kezeléssel teljesen rendbe jöttem , bár megint kezd kiújulni a dolog, igaz nehéz fizikai munkát végzek és nem vagyok mai gyerek a 62 évemmel. A nyújtás sokat segít heti 10-20 percet lógok, na nem a munkából!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. máj. 24. 13:06
5/7 anonim válasza:
Nem szeretnélek megijeszteni,de ha jól tudom akkor fáj!
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszi az őszinteséget! :)
2011. máj. 25. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!