Milyen itthon elvégezhető gyakorlatokat csináljak, hogy eltűnjön a felesleg a hasamról illetve a hátsómról?
17 éves vagyok. Combomon is van egy kicsi.
Nyáron, amint jó hőfoka lesz a Dunának, megyek kajakozni.
Viszont emellett kellene valami olyan is, ami a hasamat és a seggemet edzi. Felülésezés jó lesz? Naponta hányszor? Ha ez nem jó, akkor mit csináljak?
felüléssel képtelenség fogyni.azzal izomtömeget növelsz..
fuss...kardiózz.
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Zumba fitness-t! Ez ilyen táncos fitness, ami teljesen átmozgat. Sokfelé vannak zumba órák, de ha otthon szeretnéd csinálni, az sem gond (én is így szoktam). Vannak ugyanis dvd-k, amiket le tudsz tölteni a netről. :)
pl. ha a csípődet szeretnéd megmozgatni, akkor ajánlom a "Flat abs" nevűt, ez alig 10 perc, de ha intenzíven csinálod, akkor izomlázad lesz másnapra. :)
Kipróbálhatod a többi zumba dvd-t is, mind elég szórakoztatóak - legalábbis ezerszer jobb mint felüléseket csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!