Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezt a fájdalmat?

Mi okozhatja ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Kb fél órája jelentkezett először. A gyomrom alsó része fáj, úgy érzem, hogy rögtön kiszakad a helyérő. Nem tudok kiegyenesedni azóta sem, de eddig legalább így nem fájt. Most már így sem jó.

Próbáltam utánanézni, hogy mi lehet, de nem találtam konkrét okot. Ha közületek volt valakinek hasonló, kérem mondja el mi volt.

Ha nem múlik úgyis elmegyek ügyeletre, de addig is érdekelnének a tapasztalatok. Köszönöm

2011. máj. 18. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:
*helyéről. Elnézést.
2011. máj. 18. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Reflux: Égető fájdalom, savas felböfögés, sokszor úgy érzik mintha a szívük szúrna.

Epekő, Epehógyag gyulladás, szerintem ez a valószínűbb. Általában étkezés után jelentkezik, görcsös fájdalom, nőknél gyakoribb. Lehet hogy a hátba is kisugárzik .

Hasnyálmirigy gyulladás: Görcsös övszerű fájdalom nagy mennyiségű zsíros étel illetve alkohol fogysztása után gyakori, modjuk ha az akkor valszeg nem gondolkoznál azon h orvoshoz menj

2011. máj. 19. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Az epe nem okozhatta, mert tavaly nyáron kiszedték egy az egybe, miután egy héten 3szor kellett ügyeletes orvost hívni a görcsre, a No-spa ugyanis nem használt.

A tegnapi fájdalom elmúlt, bár nem sikerült rájönnöm, mitől volt.

Köszönöm a választ:):)

2011. máj. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!