Mi okozhatja az erős fájdalmat a bal petefészeknél?
Figyelt kérdés
Ma hirtelen csak bele nyilalt a fájdalom a bal petefészkembe.kétszer is.Szurkálni is szokott de ha szurkál akkor a jobb is szokott.Barna folyásom van és enyhe nyúlós,átlácó vér.Múlt héten múlt el a mensim.Orvosnál voltam és minden rendben van még a rákszűrés is jó.Mi lehet?2009. szept. 8. 20:09
1/9 anonim válasza:
érdekes. nekem akkor szokott fájni ott amikor peteérés van :P de azt még meg is értem... erre a kérdésre nem tudok értelmes választ adni :) xD
2/9 anonim válasza:
Hát ha voltál vele orvosnál és nem mondott semmit, akkor nemigen van tippem. Én petefészek gyulladásra vagy vakbél gyulladásra gyanakodnék.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem most voltam orvosnál.2hete voltam.Akkor még nem fájt ennyire mint ma.Ma kezdet nagyon fájni.Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 8. 21:20
4/9 anonim válasza:
Lehet,h ciszta....sztem menj el vele még 1x egy másik orvoshoz!!
6/9 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Egész nyáron orvoshoz járkáltam vele.(Orvost is váltottam) Kapatam egy csomó gyógyszert de nem lett jobb. Holnap ismét elmegyek, mert én érzem hogy ez nem normális, valami gubanc lehet.
7/9 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával jártam a nőgyógyászatot fél éven keresztül. 3 orvosnál jártam ez idő alatt, egyik sem vizsgált meg rendesen. Még ultrahangot sem csináltak. Az utolsó megnyomkodta a hasamat (majd' becsináltam a fájdalomtól) és azt mondta hogy ez nem nőgyógyászati eredetű. Ezután feladtam.
De szerintem ciszta lehet.
8/9 anonim válasza:
Nem feltétlen ciszta. Mondom, ha a baloldalon van akkor vakbél is lehet. Nekem is volt ilyen és tényleg a vakbelem volt az. Sebészetre menj vele vagy háziorvoshoz.
9/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik,hogy csak 1szer fájt.Most nem fáj csak szurkálni szokott néha.Köszönöm a válaszokat!Hát sajnos ilyenek az orvosok.Nem vizsgálják meg az embert rendesen.Pénzért meg mindent megtesznek.
2009. szept. 11. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!