Miért szárad ki ennyire a kezem? Milyen krémet kéne használnom?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon durván kiszárad a kezem. Van aki szerint azért mert "állandóan" kezet mosok..De csak kutyázás/wc/evés ilyesmik előtt/után. Most is megmostam a kezem és már annyira ki van száradva hogy fáj mozgatni. Amikor barátommal megyek kézen fogva és véletlen a kezem hozzáütődik a nadrágjához vagy az enyémhez hihetetlenül fáj a bőröm:/2011. máj. 17. 10:22
1/8 Smartguy86 válasza:
Esetleg ne használj szappant kézmosáshoz, hanem pl tusfürdőt. Illetve hideg vízzel mosd. Krémnek pedig bármi jó, ami hidratáló hatású. Arra figyelj, hogy ne legyen benne olaj, vízalapú legyen.
2/8 anonim válasza:
Szia, nekem egy avonos kézkrém vált be, pedig volt mindenféle drága kencém. Nekem is nagyon ki van száradva, de sokat is mosok kezet. A krém neve: Planet Spa (african shea butter .... hand and foot treatment), kézpakolásnak írják a katalógusban amúgy. Jó, mert nem ragad utána a kezem. 900 Ft körül volt, de vagy 5 hónapja megvan.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
csak mert én is vettem már dmben rossmanba is például kézrkémet, ami jó is volt amíg rákentem a kezemre..de 10 perc és újra kézszáradás..
2011. máj. 17. 10:31
4/8 anonim válasza:
Én írtam az avonosat, mondom, én is sokat kipróbáltam, volt, amelyik szintén pár percig hatott, volt amelyik nagyon zsíros volt, ez most jó.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Ki fogom próbálni:)
2011. máj. 17. 10:33
6/8 anonim válasza:
Az avonosból nagyon jó még a glicerines kézkrém is!Férjem munkás ember és minden nap keni a kezét vele,h.ne száradjon ki!Mi 11 éve használjuk nagyon be vállt!Az eredeti ára 600ft,de most akciós csak349 bizonyos termékekkel együtt vásárolva.100ml-es a kiszerelése.Ha van avonos ismerősöd próbáld ki.Szokott úgy is akciós lenni,h.nem más termék mellé rendeli az ember de így is megéri szerintem. :)
7/8 anonim válasza:
Én vagyok az avonos krémes (egyébként nem vagyok avonos!), és igen, emlékeim szerint az is jó, bár nekem picit zsíros.
8/8 anonim válasza:
Én a kézmosáshoz csak dave szappant használok mert az kevésbé szárít mint a többi szappan.Igen az avonos olyan zsíros állagú a glicerin miatt de mégis beszívódik teljessn.Nem hagy foltot vagy zsíros érzetet a bőrön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!