Milyen krémet kéne használnom az arcomra, hogy az ne legyen olyan zsíros?
Ha nagyon zsíros a bőröd, szerintem inkább az okát kellene megpróbálni kideríteni.Nem vagy túlsúlyos? Hogy áll a hormonrendszered? Van más panaszod is?
Szerintem először próbáld csökkenteni a zsírbevitelt,a táplálkozás meglepően erősen befolyásolhatja ezt.Fogyassz zsírszegény ételeket, kevesebb vajat, margarint, tejterméket (és abból is a szírszegényet).Ha van más panaszod is (nem tudom fiú vagy-e vagy lány /ill. nő vagy férfi/, ha nő vagy,esetleg nézetni lehetne tesztoszteron szintet, különösen ha pl. fokozottabban is szőrösödsz).
Egyébként használj alacsony zsírtartalmú arckrémet, vagy olyat amiben van pórusösszehúzó hatóanyag.Vannak már direkt zsíros bőrre kifejlesztett tonikok és krémek, a Google segítségével biztosan sok terméket találsz.Ha nő vagy,kerüld a zsíros kozmetikumokat (pl. ne használj zsíros alapozót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!