Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó orrdugulás (egész...

Állandó orrdugulás (egész évben) csak allergiától lehet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 05:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Én világéletemben egy kiccsatanóan egészséges fószer voltam, mígnem egyszercsak elkezdett kínozni az orrdugulás. De nem ám kispályásan. Full bezárva. Évekig (!) éltem orrcseppekkel, voltam fülorrgégésznél, aki ki akart égetni egy darabot az orrkagylómból stb. Aztán a tesóm javaslatára elkezdtem vitamint szedni és csaodák csodája: elmúlt, megszabadultam tőle.

Az allergia maga is az immunrendszer helytelen "túlreakciója" amikor veszélytelen dolgokat veszélyesként azonosít. Vitaminokkal és mozgással meg lehet erősíteni.

Scitec vagy Twinlab Daily One, mellette 3x-4x 1000-1000mg C vitamin és napi egy Bee Pollen nevű virágporos tabletta örökre száműzi az orrdugulást.

2011. máj. 13. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet allergia miatt is. DE! Más is állhat a háttérben. Páromnak orrsövényferdülés miatt volt állandó orrdugulása, műteni kellett. Illetve orrpolip miatt is lehet. Úgyhogy első körben menj el a fül-orr-gégészetre, mielőtt mindenféle orrcseppet és egyebet kezdenél használni, mert nem biztos, hogy allergia, és akkor azok nem fogják megoldani a problémát.
2011. máj. 13. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is az állandó orrdugulástól szenvedek. napközben semmi bajom, elvagyok vele, de abban a pillanatban amikor lefekszek, már annyira zavar, hogy nem tudok elaludni. Ilyenkor jön az orrcsepp. Tudom, hogy hosszútávon nem alkalmazható, de jobbat nem tudok.
2011. máj. 13. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!