Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés az, amikor meglőnek?

Milyen érzés az, amikor meglőnek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a seb ég/szúr/nyom/stb. Tehát maga a fájdalom és annak intenzitása érdekel.
2011. máj. 10. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem próbáld ki magadon és megtudod. Nem hiszem, hogy túl sokan lennének itt akiket meglőttek.
2011. máj. 10. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Megtörténhet, hogy a lövés pillanatában nem is érzed. Ez sok mindentől függ.
2011. máj. 10. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Eg es nem is kicsit
2011. máj. 10. 17:12
 4/12 anonim válasza:
65%
utolsó: átélted már? :O hogyan?:O
2011. máj. 10. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
nem. csak a lovedek ahogy kilovodik akkor kello kepen felmelegszik.Szoktak is mondani hogy a pisztoly csove felmelegszik.Csillagszoron ha vegighuzod a kezed amiutan elegett erzel egy kis egeto erzest.Az szerintem a loveshez kepest semmi.
2011. máj. 10. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon erősen fáj, és ha csontot ért, akkor a csontot is eltöri, és az is fáj. Nem nagyon lehet használni azt a végtagot.
2011. máj. 10. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Csak h felpiszkáljam kicsit a fantáziád, a szervezet nagyon erős fájdalmakra örömhormont kezdd termelni, ami fájdalomcsillapítóként hat. Nézz utána ha érdekel.

egy orvostanhallgató

2011. máj. 10. 23:02
 8/12 anonim válasza:
94%

ÉN PONTOSAN TUDOM MERT ÁTÉLTEM PONT A LOVASTÁBOR KÖZEPÉN!

A lovastáborral mindig is kimentünk éjszaka 9-10 esetleg 11 órakkor az erdőbe egy nagy kerülőbe.Pechünkre vadászok jártak ott. Egy 10 perc után a tisztásra értünk ahol nyugodtan tőlünk 10 méterre egy őzike legelészett.Hirtelen nagy puffanást lehetett hallani. Eltalált a térdem alatt. Szerencsére nem súlyos helyen. Egyből hívták a mentőket közben a lovászok ilyedten körém gyűltek és egy kis gyolcs félével az egyik körbe fogta és jól meghúzta a lábam. Aztán szerencsére gyorsan jöttek a mentők hogy elvigyenek. A vadász szerint nem látott minket azért lőtt!!!!

Milyen érzés:az első egy percben semmit nem érzel aztán csak úgy hirtelen hasít beléd!!!!Az első percekben levegőt is alig tudsz venni mert annyira fáj.Nem ajánlatos a sebre nézni mert egy óriási vértócsa lesz!Attól jobban fog sajogni.Ha időben nem kötik el- nem jön orvos akár halálosan sok vért elvesztel!!!

2012. dec. 19. 09:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2012. dec. 19. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Ne akard tudni! Nem lesz jó érzés az 1000%. Engem szerencsére nem lőttek meg, de nem is akarom tudni. De ha túl éled a lövést valamilyen szerencse folytán, akkor nagy eséllyel nem fogod érezni a sokk miatt, meg benne van az is, hogy elájúlsz. Szóval nem maga a lövés fog fájni, hanem majd a következményei. Arra gondolok ha a csontodat éri, akkor mindig fog fájni életed végéig. Szóval fáj.
2017. júl. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!